İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Yanlışlıkla yaptığım bir iyilik karşı gelmiş olmalı ki yine bir savunmayı başımızdan def ettik..

zaman " ne yaşıyor isen onu kâr sayma" zamanı ne ilerisi ne de dün yok.
Şuan şimdi

Buzdolabı bir gün imana gelecek yeter beni temizlediğin diye..

yanlışlarını görmezden geldiğim, çoğu yorumuna nasıl ya deyip şaşırdığım, yaptığım çoğu aktiviteye anlamsız gözlerle baktığın halde seni anlamaya çalıştığım için kendime o kadar kızıyorum ki... arkadaşımdır, bana değildir siniri deyip bağırmalarını, çağırmalarını, sinir krizlerini görmezden geldiğim için de... artık kendimi düşünmek istiyorum ama bunu sana nasıl söyleyeceğim bilmiyorum, kırgın olduğumu bile dile getirsem kavga çıkarttığın anlarda nasıl davranacağımı bilemezken seni üzmemeye çalışırken bu kadar anlaşılmaz olmak istemezdim...

bi sürü peygamber gelmiş diyolar
hepsini nerden bileyim
bilen de yok gerçi

yanlışlarını görmezden geldiğim, çoğu yorumuna nasıl ya deyip şaşırdığım, yaptığım çoğu aktiviteye anlamsız gözlerle baktığın halde seni anlamaya çalıştığım için kendime o kadar kızıyorum ki... arkadaşımdır, bana değildir siniri deyip bağırmalarını, çağırmalarını, sinir krizlerini görmezden geldiğim için de... artık kendimi düşünmek istiyorum ama bunu sana nasıl söyleyeceğim bilmiyorum, kırgın olduğumu bile dile getirsem kavga çıkarttığın anlarda nasıl davranacağımı bilemezken seni üzmemeye çalışırken bu kadar anlaşılmaz olmak istemezdim...
Kimseye yapamadığımız haksızlığı kendimize yapıyoruz çoğu zaman aman kırılmasın incinmesin diye paramparça oluyoruz :(

hayrettin yılbaşı programı yine çok komikti... o cemile denen kadın çok maldı... aşırı iğreti durdu hareketleri bakışları sanki zorla getirmişler slk.
favorim tikli adamlar oldu... tam tımarhane ortamı gibi her kafadan bir ses çok güzeldi....

Geceyi severim,beraberinde çayı höpürdetmeyi de.Müzik dinlemeyi severim,beraberinde düşünmeyi de.Bana huzur veren insanlar değil,yaptığım eylemler.
İnsan neticesinde çoğunlukla her güzel şeyin hüznüdür.

Yarın perde yıkama etkisiz kılındı cumartesiye kaldı.. cumartesiyi kıldıramam sanırım hahahah. Perde ve duvar kırmızı çizgim diyor kadın…Duvarı al aşağı edip okuyom ben yaa deyip kaaçamam da. Başımda bekleyecek ve Salkım orkestra şefi gibi alcak bezi eline sil Allah silll.ddd

Pencereyi silerken Alain Delon geçmese bari net DÜŞERİM ama YERE. :emoji_laughing: :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Sigaraya çıkarken teknikteki arkadaşa “filoda sıkıntı var mı sigaraya çıkıyoruz” diyoruz “yok abi ufak bişey var ama önemli değil gelince bakarsınız acelesi yok” diyor. Sigarayı içtik geldik sıkıntı ne diyoruz “abi jis İstanbul’a geri dönüyor yolcular motorda alev görmüş” diyor. Adamın önemli bişey değil dediği şey motorun yanması.

Profil ziyaret sayim 666 şeytan devrede ühüü

“Kapı açık ama giremezsiniz.”

Bebeği uyutmaya çalışırken nakavt olmuş bir şekilde saçma sapan hareketler yaparken kocam “napıyon kız” diye içeriden geldi, yorulduğumu söyledim; “yorgun liboş, ben devralayım” dedi. Bu kez hüzün kovan kuşuyla bebek uyutuyor, yine başarılı olacak gibi

Ön cam rezistansı GG olunca bizim alternatif çözümler.:D

IMG_20260105_224032.jpg

Geri