Laneeee (: etme oyle seyler ben alkolik diiilim .d .dElini bardaga götürdüğünde
Bedduami
Hatirla class
Zikkim ic, burnundan gelsin .p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Laneeee (: etme oyle seyler ben alkolik diiilim .d .dElini bardaga götürdüğünde
Bedduami
Hatirla class
Zikkim ic, burnundan gelsin .p
Kimseye yapamadığımız haksızlığı kendimize yapıyoruz çoğu zaman aman kırılmasın incinmesin diye paramparça oluyoruzyanlışlarını görmezden geldiğim, çoğu yorumuna nasıl ya deyip şaşırdığım, yaptığım çoğu aktiviteye anlamsız gözlerle baktığın halde seni anlamaya çalıştığım için kendime o kadar kızıyorum ki... arkadaşımdır, bana değildir siniri deyip bağırmalarını, çağırmalarını, sinir krizlerini görmezden geldiğim için de... artık kendimi düşünmek istiyorum ama bunu sana nasıl söyleyeceğim bilmiyorum, kırgın olduğumu bile dile getirsem kavga çıkarttığın anlarda nasıl davranacağımı bilemezken seni üzmemeye çalışırken bu kadar anlaşılmaz olmak istemezdim...
insanın kendine yaptığını, sanırım bir başkası yapamaz...Kimseye yapamadığımız haksızlığı kendimize yapıyoruz çoğu zaman aman kırılmasın incinmesin diye paramparça oluyoruz![]()