İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Siyasi konularda ayni Ximena Pichel gibisin. Keske benim gozumde kendini gorebilsen.

Biri yangına giden itfaiyeci makyajı çekmiş; diğeri yangını arkasına alarak klipvari bir şey çekmiş müzikle filan. Ne kadar saçma sapan bir toplum olduk biz ya, black mirror’un kaçıncı bölümü bu

ruyamda hayatima bir filipinli kadin girdi, yakinlarimdan olan bir erkekten dolayi. sevgili oldular mi, olmadilar mi anlamadim. kadinla ilgili gizli seyler ogrendim (amacim bu degildi, olu verdi birden. ulan bana ne zaten. cokta umurumda degildi. merak beni bu sacmaliga surukledi). yemek kafe dukkani varmis. oradaki bilgisayardan belirli fotograf ve videolar gordum/buldum. madem boyle seylerin var, neeeeden dukkan bilgisayarin icine sakliyorsun? yemek kafe yeri bile kara para aklama yeri olabilir yani:d niye daldim ki bilgisayara, niye niye niye. kadin canima kiymaya calisti bir cok defa :d guleryuzle hatta. kucucuk kisa boylu, sevimli yuzlu esmer kadin. hep takibimde. evime kadar geldi. sonunda balkondan itikledim onu. "umarim gebermistir" derken, sadece sakat kalmis. allahim al basina belayi. sakat haliyle bile pesinden gelir bu. kimseye anlatmayacagim, duymadim gormedim sirlarini, rahaaaaat birak beni:d

Hafta sonu Tekirdağ’a kaçayım dedim denize girmek yasaklanmış..Hayattaki şansım..

hemen benimki geldi aklıma
başka kimin için doğuracak

Dün akşam misafirlerimiz vardı sohbet muhabbet arasında araba sürmeye geldi konu bende evet Gökhan 10 dakikada gideceğimiz yolu 30 dakikada gidiyor tın tın dedim.. Gökhan buna cevap olarak tek olsam bende hızlı sürerim ama dedi yanımda gözde olduğu için yavaş sürüyorum gözdeler çocukken trafik kazası yapmışlar tekrar etkilenmesin istiyorum dedi..
Ay ben şok hiç böyle düşündüğünü düşünememiştim.. :(

Geri