Üzerine Fenerbahçe emojisi ekleyebilirsin.Kesilir ama o zaman foto kötü olur diye dokunmadım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üzerine Fenerbahçe emojisi ekleyebilirsin.Kesilir ama o zaman foto kötü olur diye dokunmadım.
birkaç hafta oluyor boyayalı saçlarımı aynaya baktığımda kendimi çok iyi hissediyorumm görünüşümle sorunum yok mutluydumm ta ki bir iş arkadaşımın(kadın) bana, 'yakışmamış, çok sert olmuş' demesine kadar. Belki dışarıdan bakıldığında bu sadece bir yorum gibi gelebilir ama bana göre bu açık bir zorbalıktı. Çünkü bu tür sözler kişinin bedenine, tarzına, varoluşuna müdahalediir yapmayın yahuu... birbirimizi desteklememiz, cesaretlendirmemiz gereken yerde hâlâ birbirimizin moralini bozmaya, öz güvenini kırmaya çalışıyoruz neden? Bu, kadının kadına uyguladığı pasif-agresif şiddetin en yaygın ama en görmezden gelinen hâli tehlikelidir de... Birinin saç rengini, kilosunu, kıyafetini ya da yaşam tarzını yargılamadan önce hepimiz bir durup düşünmeliyiz bu söylediğim şey onun hayatını nasıl etkiler diye çünkü her cümlemiz ya yıkıcıdır ya da iyileştirici. Ve ben artık iyileştirmeyen hiçbir söze alan açmak istemiyorum... o yüzden sizi alanıma katmak istemesem de aynı iş yerini paylaşıyoruz maalesef tek temennim enerjinizi benden uzak tutmanızzz (:
Kıskanmıştırbirkaç hafta oluyor boyayalı saçlarımı aynaya baktığımda kendimi çok iyi hissediyorumm görünüşümle sorunum yok mutluydumm ta ki bir iş arkadaşımın(kadın) bana, 'yakışmamış, çok sert olmuş' demesine kadar. Belki dışarıdan bakıldığında bu sadece bir yorum gibi gelebilir ama bana göre bu açık bir zorbalıktı. Çünkü bu tür sözler kişinin bedenine, tarzına, varoluşuna müdahalediir yapmayın yahuu... birbirimizi desteklememiz, cesaretlendirmemiz gereken yerde hâlâ birbirimizin moralini bozmaya, öz güvenini kırmaya çalışıyoruz neden? Bu, kadının kadına uyguladığı pasif-agresif şiddetin en yaygın ama en görmezden gelinen hâli tehlikelidir de... Birinin saç rengini, kilosunu, kıyafetini ya da yaşam tarzını yargılamadan önce hepimiz bir durup düşünmeliyiz bu söylediğim şey onun hayatını nasıl etkiler diye çünkü her cümlemiz ya yıkıcıdır ya da iyileştirici. Ve ben artık iyileştirmeyen hiçbir söze alan açmak istemiyorum... o yüzden sizi alanıma katmak istemesem de aynı iş yerini paylaşıyoruz maalesef tek temennim enerjinizi benden uzak tutmanızzz (:
Memleketini.
Medineli sanırım.
hiç alakam yok..