Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Acısı olmayan bir işlem, endişe etmene hiç gerek yok.Doppler randevumdan dolayı aşırı gerginim, keşke annem yanımda olsaydı.

Sonucu az çok bildiğim için gerginliğim ondan :/Acısı olmayan bir işlem, endişe etmene hiç gerek yok.![]()
Geçmiş olsun, olumlu sonuçlanmasını diliyorum.Sonucu az çok bildiğim için gerginliğim ondan :/
Bence yalnız değilsin canım şimdiki erkekler trip atıyo, ghostluyo, yediğini içtiğini ödeyelim istiyor… Piremsesliği kaptirdik…Bu ilişkide erko bnm.....
@DUHAN ne diyo bu kız? XfxfxfBu ilişkide erko bnm.....
Boşuna mı diyoruz erkolar kapatılsın diye. Bir günde küsmedik size -yani en azından ben…-HEH HAREKETLERE BAK HAREKETLERE... YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE....
O sıra 3 günlük tatilimizde @Aze 'ye evimi temizleten bne
Fotoğraf düzenleyici ile yok edemiyor musun?Ben İstanbula gittiğimde fotoğraf çektirdim. Hiç dikkat etmemişiz tepemde nalet gs bayrakları. Bir yerde de paylaşamıyorum.
Aaah ah. Foto atsa da ANLIK'tan ban yesek...
Kesilir ama o zaman foto kötü olur diye dokunmadım.Fotoğraf düzenleyici ile yok edemiyor musun?