İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Mal gibi arkadaslarim cevremde var bunlar yuzunden ofke kontrolu sorunu yasiyorum. Bi pazarim var keyif yapacak onda da parmagini kesip atmis bana. Mal mal mal gitmesem aklim kalacak.

İçimde bi okyanus var, kainattan büyük. Ama ben nokta kadar sıkıntıyı dert ediyorum.

Yarın ölmek" olgusu, tüm hayatıma ket vurdu.
Çünkü yarın öleceğim.
Yarın ölebilirim.
Yarın ölmesem mi artık?

• Beğen
Tepkiler: ne
nerde o eski kabadayılar

Öyle bir izin kombini yaptım ki bütün tatilleri kattım izni uzatmak için..

sevgili günlük sana ağlayarak yazıyorum )

Şaka bir yana yine bir karma oldu ve sarfedilen sözler muhatabini buldu reel yaşam gerçekten çok zor bir süreç ve insanlar kendi eksiklerine bakmadan seni yargilayabiliyor olmazlar yoklar varken övünenler , olanlarda varlar varken mütevazı insanlar vardı ehil insan hayranıyız.

Zaman zaman yaşamım içinde nice iftiralara nice haksızlıklara ugradim dramatize etmeden belirtmeliyim ki sessiz sistemlerle zamana bıraktım hatta unuttugum şeyleri tek tek getirdi Allah önüme zamanla sustuklarim içime attiklarim önüme sunuldu dağ bile erimiş Allah karşısinda bu kibir nedir bu kendini bilmezlik ve bize bişey olmazlik nerden geliyor ? Sizin vekiliniz sizin sahibiniz Allahtan daha mı yüce gerçekten ? Ah zaman sen gerçek bir pusulasin..

mardin yolu gozuktu. arkadasimin hayirli isleri disinda aklima gelen ilk sey suryani coregi oldu :d bu defa daha iyi degerlendirecegim oradaki zamanimi. buradan onerileri olan varsa, yazin pls (restoran, gezilecek ve ziyaret edilecek farkli yerler. disardan gelenlerin belki cokta bilmedigi ve arastirsa bile bulamayacagi yerlerden bahsediyorum). ve tabii ki gunaydin. uzuuun bir is gunu bizi bekliyor.

mardin yolu gozuktu. arkadasimin hayirli isleri disinda aklima gelen ilk sey suryani coregi oldu :d bu defa daha iyi degerlendirecegim oradaki zamanimi. buradan onerileri olan varsa, yazin pls (restoran, gezilecek ve ziyaret edilecek farkli yerler. disardan gelenlerin belki cokta bilmedigi ve arastirsa bile bulamayacagi yerlerden bahsediyorum). ve tabii ki gunaydin. uzuuun bir is gunu bizi bekliyor.
Ben sana listeyi çıkarayım restoranları cafeleri vs. Süryani çöreği ve takı alacağın yeri bile söylerim hatta vaktin olursa enerjini resetleyeceğin yerler bile var

Şarapları çok iyi müşterimiz oradan sipariş veriyor hep bide badem şekerleri ağzım sulandı bak.. .p

Şarapları çok iyi müşterimiz oradan sipariş veriyor hep bide badem şekerleri ağzım sulandı bak.. .p
Her yer burda maalesef badem şekeri yapamıyor. Çoğu kayısı içini kullanıyor. İşte burda olmadan bilemiyorsun bazı şeyleri.
saraplar da aynı şekilde. Mesela öküz gozunden Süryani şarabı olmaz ama bazıları işte neyse ekonomiye darbe vurmak istemiyorum

Her yer burda maalesef badem şekeri yapamıyor. Çoğu kayısı içini kullanıyor. İşte burda olmadan bilemiyorsun bazı şeyleri.
saraplar da aynı şekilde. Mesela öküz gozunden Süryani şarabı olmaz ama bazıları işte neyse ekonomiye darbe vurmak istemiyorum
Doğrudur hocam siz orada yaşıyorsunuz sanırım sizin tavsiyelerinizi dikkate almak lazım..

Taziye galiba Suriye'de.
Neyse gidelim bakalim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-17-12-58-29-796_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2025-06-17-12-58-29-796_com.google.android.apps.maps.jpg
    542.7 KB · Görüntüleme: 4
bir sipariş verdim, satıcının bulunduğu bölgeye bakmadan.
diyarbakırdan geliyormuş, bilsem gider elden alırdım. daha erken gelirdi.

Ben sana listeyi çıkarayım restoranları cafeleri vs. Süryani çöreği ve takı alacağın yeri bile söylerim hatta vaktin olursa enerjini resetleyeceğin yerler bile var
ah muthis olur. lutfen. daha once geldigimde girdigim her yerden suryani coreginden almistim. o derece sevmistim :d hatta su mavi kupelerden de almistim kuyumcudan. buldugumda bir paylasayim. senin listeni bekliyorum :emoji_nerd:

• Beğen
Tepkiler: W
ah muthis olur. lutfen. daha once geldigimde girdigim her yerden suryani coreginden almistim. o derece sevmistim :d hatta su mavi kupelerden de almistim kuyumcudan. buldugumda bir paylasayim. senin listeni bekliyorum :emoji_nerd:
1-) yukarı Mardin'de zümrüdü anka gumusculuge gidiyorsun.(Süryani nazarligi falan da var orda taşı gercek ) Oraya selamımı söyle güzel takilar var, hatta ona Süryani coregini sor o bir telefonla sana getirir zaten yanyana uzak değiller.
2-) yemek yemek istiyorsan yineorada sultan sofrası var, Mardin tabağı istiyorsun.
3-) zinciriye medresesi, kırklar kilisesine gidiyorsun.
4-) dara ve deyrul zafarana gidiyorsun.
5-) gırnavaz cin tepesine gidiyorsun ( bunu rehberler bilmez)
6+) badem şekeri istiyorsan davut selime gidiyorsun
7-) şarap istiyorsan Gabriel oktaya gidiyorsun ya da bizim yaptığımız şaraplar da var ben sana iletirim bir sekilde
Bana planını söylersen daha detaylı yardım edebilirim

Geri