Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben sana listeyi çıkarayım restoranları cafeleri vs. Süryani çöreği ve takı alacağın yeri bile söylerim hatta vaktin olursa enerjini resetleyeceğin yerler bile varmardin yolu gozuktu. arkadasimin hayirli isleri disinda aklima gelen ilk sey suryani coregi oldu :d bu defa daha iyi degerlendirecegim oradaki zamanimi. buradan onerileri olan varsa, yazin pls (restoran, gezilecek ve ziyaret edilecek farkli yerler. disardan gelenlerin belki cokta bilmedigi ve arastirsa bile bulamayacagi yerlerden bahsediyorum). ve tabii ki gunaydin. uzuuun bir is gunu bizi bekliyor.
Şarapları çok iyi müşterimiz oradan sipariş veriyor hep bide badem şekerleri ağzım sulandı bak.. .pmardin yolu gozuktu. arkadasimin hayirli isleri disinda aklima gelen ilk sey suryani coregi oldu :d bu defa daha iyi degerlendirecegim oradaki zamanimi. buradan onerileri olan varsa, yazin pls (restoran, gezilecek ve ziyaret edilecek farkli yerler. disardan gelenlerin belki cokta bilmedigi ve arastirsa bile bulamayacagi yerlerden bahsediyorum). ve tabii ki gunaydin. uzuuun bir is gunu bizi bekliyor.
Her yer burda maalesef badem şekeri yapamıyor. Çoğu kayısı içini kullanıyor. İşte burda olmadan bilemiyorsun bazı şeyleri.Şarapları çok iyi müşterimiz oradan sipariş veriyor hep bide badem şekerleri ağzım sulandı bak.. .p
Doğrudur hocam siz orada yaşıyorsunuz sanırım sizin tavsiyelerinizi dikkate almak lazım..Her yer burda maalesef badem şekeri yapamıyor. Çoğu kayısı içini kullanıyor. İşte burda olmadan bilemiyorsun bazı şeyleri.
saraplar da aynı şekilde. Mesela öküz gozunden Süryani şarabı olmaz ama bazıları işte neyse ekonomiye darbe vurmak istemiyorum
Evet ne konuda olursa yardımcı olabilirimDoğrudur hocam siz orada yaşıyorsunuz sanırım sizin tavsiyelerinizi dikkate almak lazım..
ah muthis olur. lutfen. daha once geldigimde girdigim her yerden suryani coreginden almistim. o derece sevmistim :d hatta su mavi kupelerden de almistim kuyumcudan. buldugumda bir paylasayim. senin listeni bekliyorumBen sana listeyi çıkarayım restoranları cafeleri vs. Süryani çöreği ve takı alacağın yeri bile söylerim hatta vaktin olursa enerjini resetleyeceğin yerler bile var
1-) yukarı Mardin'de zümrüdü anka gumusculuge gidiyorsun.(Süryani nazarligi falan da var orda taşı gercek ) Oraya selamımı söyle güzel takilar var, hatta ona Süryani coregini sor o bir telefonla sana getirir zaten yanyana uzak değiller.ah muthis olur. lutfen. daha once geldigimde girdigim her yerden suryani coreginden almistim. o derece sevmistim :d hatta su mavi kupelerden de almistim kuyumcudan. buldugumda bir paylasayim. senin listeni bekliyorum![]()