İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
4 ay önce işe başlayan kadın bugün ayrılıyor. İlk geldiğinde enerjimiz çok tutmuştu, ruh ikizi gibi bir şeydik. Sohbetlerimiz uzadıkça uzuyordu, bir bakışla düşüncelerimizi anlayıp gülüşüyorduk. İki haftadır bir soğukluk var, koptu bir şeyler. Benim kırıcı tavırlarım, onun bilmiş halleri, ego savaşına döndürdük olayı. İşyerindeki iletişimsizlik olayından dert yanarken aynı sorunu biz yaşar olduk. Selam bile vermiyoruz birbirimize artık. İçimde durumu düzeltmek için hiçbir istek yok, bugün gittiğinde de umursamaz davrandığım için pişmanlık hissetmeyeceğim. İkimizden biri adım atacak olsa eski havayı da yakalamayacağız.
En iyisi hiçbir şey yapmamak, paylaştıklarımızı güzel bir anı olarak geride bırakmak...

4 ay önce işe başlayan kadın bugün ayrılıyor. İlk geldiğinde enerjimiz çok tutmuştu, ruh ikizi gibi bir şeydik. Sohbetlerimiz uzadıkça uzuyordu, bir bakışla düşüncelerimizi anlayıp gülüşüyorduk. İki haftadır bir soğukluk var, koptu bir şeyler. Benim kırıcı tavırlarım, onun bilmiş halleri, ego savaşına döndürdük olayı. İşyerindeki iletişimsizlik olayından dert yanarken aynı sorunu biz yaşar olduk. Selam bile vermiyoruz birbirimize artık. İçimde durumu düzeltmek için hiçbir istek yok, bugün gittiğinde de umursamaz davrandığım için pişmanlık hissetmeyeceğim. İkimizden biri adım atacak olsa eski havayı da yakalamayacağız.
En iyisi hiçbir şey yapmamak, paylaştıklarımızı güzel bir anı olarak geride bırakmak...
Ben de öyle yapıyorum artık ve beni kaybetmeyi göze alıp da yanlış yapana bir daha merhaba bile demiyorum. Düzeltilecek bir durum varsa konuşmaya çalışıp çözüm arayana ise kapım her zaman açıktır ancak dediğin gibi hiçbir şey de eskisi gibi olmaz.

çok teşekkür ederiz veracım, amin:*
Ben de inanıyorum böyle şeylere, o yüzden halen karar veremedik ve önerilere açığız:d birkaç isim var aklımızda; gökçe, bilge, ipek, mavi (bunu özkan veto ediyor biraz ama istersem ikna ederim jfjdh) defne (bu da çok tercih ediliyor, o yüzden biraz uzaklaştık galiba) mesela.
Böyle ferah ferah ama güçlü isimler düşünüyoruz. Bakalım.
Gökce ve Mavi ikisinden biri derim ,p
Efsun' a ne dersin :emoji_black_heart:

Bulaşık tableti erimiş gibi bir şey olmuş. Alırken jel gözüme sıçradı. Gözlerim ağlayıp duruyor.

The Last of Us dizisindeki Ellie karakterini gördükçe sinirlerim zıplıyor ya. Ulan rastgele bi tiktok costplayerı falan oynatsaydınız bari. Olm 2. sezonda Abby olarak diziye dahil olan kız daha çok benziyor lan Ellie’ye. Tipinizi silkeliyim sizin

Son düzenleme:
2 gün bavul hazırladım. 1 büyük, bir kabin bavulum var. Hediye poşetleri ayrı. Özkan yatmadan 15 dk önce hazırlanmaya başladı. Sadece 1 (bir) adet kabin bavulu var. BU NASIL OLABİLİR

iki gün abartı olmakla birlikte 15 dakika da çok az olmuş. ya bir salmışlık var ya da karım beni düşünür nasılsacılık.

2 gün bavul hazırladım. 1 büyük, bir kabin bavulum var. Hediye poşetleri ayrı. Özkan yatmadan 15 dk önce hazırlanmaya başladı. Sadece 1 (bir) adet kabin bavulu var. BU NASIL OLABİLİR
hahahha lari detaylar detaylar erkeklerin çoğu düşünmez detayları:D

Sümerliler Elamlılar ile savaşmış Mısırlılar Hitit , Yunanlılar Persler ile.
İnsan hep birbirini öldürmüş.
3. Dünya savaşı çıkar mı diye soranlar var hala.
Olm insanlık tarihi hep savaş ile dolu.
1de çıktı 2de çıktı 3de çıkacak.
Hayatta kalırsak 4de 5de çıkacak.
İnsan doyumsuzdur, kana ve savaşada doyamıyor.

Kurban Bayramı'yla ilgili tavrım bellidir. Kendi ailem dahil, kesip dağıtmayana oymakları dahil söverim. Arada yaradan, inandıkları kitap filan hepsi dahil olur küfrüme.
Neyse bana sordular bayramın birinci günü yaylaya gidelim mi? diye,

benim planım bayramın birinci günü Adana'nın düzgün bir meyhanesinde içmekti, sabahtan, 10:30 gibi.

İş değişti ve herkes benim cevabımı bekliyor.
Ben zaten et met yemem.

Ben 15 yıl filan Kurban zamanı ne kimseyi aradım ne kimseye gittim ama hem yaş aldıkça hem aileden birileri eksildikçe, en müsait zamanda bir arada olmaya özen göstermeye başladım.

Sizin bayramınızı..." demek gelse de içimden, "bakalım" dedim, askıda bıraktım.

Şeytan diyor... Bu Şeytan diyor lafına da tavım... Şeytan değil, sen diyorsun bunu. Şeytan diyor'muş... Hadi ya?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
ruyami unutmamak icin:
-evde hapsolmus ve sadece geceleri ortaya cikan iki kardes, biri kiz biri erkek. vucutlarina buyuk yilan yapismis ve yurume sekilleriworumcek gibi. bu ikili hem kardes, hem "sevgili"
-karadenizli buyuk bir aile, uzaktan akraba ve zengin. onlarin dairelerindeyim ve beni "gelin" olarak istiyordular. ayni zamanda normal bir aile degiller, kotuler, kan buyusu ve kan icme adetleri var
-kendi evimizdeki perde (yesil rengi ve tuhaf suslemeli bir perde) tamamen ortmuyordu evi. bundan dolayi kiziyordum, nerden aldik bu perdeyi diye
-vucutlarina yilan yapismis iki kardesin hikayesini kitap halinde almistim, iki kitapti
-gece disari cikmaya korkuyordum bu uzaktan akraba olan aile anneme ve bana bulasacak diye. hepsi gece disardaydi ve genelde gece aktifler

Son düzenleme:
ruyami unutmamak icin:
-evde hapsolmus ve sadece geceleri ortaya cikan iki kardes, biri kiz biri erkek. vucutlarina buyuk yilan yapismis ve yurume sekilleriworumcek gibi. bu ikili hem kardes, hem "sevgili"
-karadenizli buyuk bir aile, uzaktan akraba ve zengin. onlarin dairelerindeyim ve beni "gelin" olarak istiyordular. ayni zamanda normal bir aile degiller, kotuler, kan buyusu ve kan icme adetleri var
-kendi evimizdeki perde (yesil rengi ve tuhaf suslemeli bir perde) tamamen ortmuyordu evi. bundan dolayi kiziyordum, nerden aldik bu perdeyi diye
-vucutlarina yilan yapismis iki kardesin hikayesini kitap halinde almistim, iki kitapti
-gece disari cikmaya korkuyordum bu uzaktan akraba olan aile anneme ve bana bulasacak diye. hepsi gece disardaydi ve genelde gece aktifler
Siz böyle anlatınca çok otantik geldi ama ben de gtüm açık uyuyunca böyle rüyalar görüyorum şimdi farkettim.

ne olur bir an unutup kalsak
ne olur biraz rüyaya dalsak

Geri