İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
benim gibi insanların bütün dünyada ötanazi hakkı olmalı ki kalanlar huzurlu yaşasın

dun trende agzim acik uykuya daldiktan sonra, eve varinca da uyumusum baya. toplam bu 13 saat uyku mis gibi geldi. ah, missss. hazirim bugun icin :emoji_nerd:

• Kahkaha
Tepkiler: W
dün calistigim için bayram temizliğini bugün yaptım.
artık tatilimin keyfini cikarabilirim

bu filme gidiyoruz yuppiii:
sanki biraz red sparrow filmini animsatti, o tarzdan. severiz.

the master and margarita izlemeye basladim. once pinterest hesabimda cikiyordu cokca, begeniyordum goruntu olarak ve bir yakinlik hissediyordum hikayeyi bilmeden etmeden. sonra is yerinden biri kitabi okudugunu bana anlatmisti. beni margarita'ya benzettigini soylemisti. okurken gozlerini kapatinca, margarita'nin yerinde benim goruntumu gordugunu soyluyordu :d simdi de uzerinden baya zaman gecmis ve aklima geldi bir kac gun once. izlemeye basladim. 4. bolumdeyim ve margarita'nin gorundugu ilk sahne, ''ah, bak, ben geliyorum.'' diye seviniyordum :d yuruyusumuz ve sanki bakisimiz biraz ayni, evet

birinin dişi agrisa kendi diş maceralarım aklıma geliyor, aynı stresi tekrar tekrar yaşıyorum

ozbekistan tatili iptal oldu :( ben ya tek basina seyahat etmekten korkmayip, keyif almayi ogrenmeliyim ya da partnerle bu seyler yapilmali. artik arkadaslarla tatil planlari ayarlasakta iptal oluyor bir sure sonra. bir seyler degisiyor, uymuyor daha, yani iyi ki birlikte bir kac tatil yapabildik. bundan sonrasi zor olur gibi. bundan sonrasi zaten artik kesin dogurduklari cocuklari buyuttukten sonra olur gibi. yani anlayacaginiz, bir seyleri degistirmeliyim :d

• Beğen
ozbekistan tatili iptal oldu :( ben ya tek basina seyahat etmekten korkmayip, keyif almayi ogrenmeliyim ya da partnerle bu seyler yapilmali. artik arkadaslarla tatil planlari ayarlasakta iptal oluyor bir sure sonra. bir seyler degisiyor, uymuyor daha, yani iyi ki birlikte bir kac tatil yapabildik. bundan sonrasi zor olur gibi. bundan sonrasi zaten artik kesin dogurduklari cocuklari buyuttukten sonra olur gibi. yani anlayacaginiz, bir seyleri degistirmeliyim :d
Kendi basina tadi olmaz ki birlikte haykirarak gulecek insanlar gerekli.

Ben ailemle tercih ediyorum kizkardesimle guzel oluyor onun da kafa kirik biraz we lachen om alles. Her olumsuz durumda eglenecek birsey oluyor. Esim pek tatil insani degil koltukta tv izlesin o....
ya ne guzel iste. benim kiz kardeslerimin hepsiyle kafamiz, tarzimiz, her seyimiz farkli. hayatta gelmezler, istemezler. gerci en kucugunden umidim var. biraz daha buyusun o :d

• Hehe
Tebrikler son zamanlarda zorlaştırdıklarını duymuştum
İki güzergah vardı ben derslere devam ederken tek güzergaha düştü yani ikisinide çalışıp kura çekip a ve b güzergahi çıkıyordu şansa o iptal neyseki çalıştığımiz güzergahta ezberim iyiydi ve u dönüşü kalktı ayni zamanda en ufak detaya takilan komisyonlar varmış evet fakat öndeki komisyon ve müfettiş ilk sinavin olmasına rağmen çok iyisin tebrik ederim geçtin dedi çünkü daha önce araba ile çok çalıştım ben sinyallerimi unutmadim parklarim ise sorunsuzdu ışıklarda da bir sorun olmadan geçtiğim için mutluyum komisyon ılımlı ise kazaniyorsun dikkatte edersen tamamdir. )

Teşekkür ediyorum )

İki güzergah vardı ben derslere devam ederken tek güzergaha düştü yani ikisinide çalışıp kura çekip a ve b güzergahi çıkıyordu şansa o iptal neyseki çalıştığımiz güzergahta ezberim iyiydi ve u dönüşü kalktı ayni zamanda en ufak detaya takilan komisyonlar varmış evet fakat öndeki komisyon ve müfettiş ilk sinavin olmasına rağmen çok iyisin tebrik ederim geçtin dedi çünkü daha önce araba ile çok çalıştım ben sinyallerimi unutmadim parklarim ise sorunsuzdu ışıklarda da bir sorun olmadan geçtiğim için mutluyum komisyon ılımlı ise kazaniyorsun dikkatte edersen tamamdir. )

Teşekkür ediyorum )

Komisyon üyeleri ve Serçe’nin görüntüleri ifşa olmuş. Buyrun seyredin arkadaşlar.

Geri