İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
hem insan yaşlanmıyor, ölünce yirmisinde.

Gùlùmsemende gùzel dimi senin... ve ben bunu gòremiyorum ùzùcú..

Antrenmandan sonra et yerine lor peyniri yediğimi gören kaslarım:

ay872lh.jpg

Off heyecanlaninca veya stres olunca, asiri konusuyorum. Hem asiri hem cok hizli :( Normalde cok konusan bir insan da degilim halbuki. Kendi sesimi dinliyorum da kendimden tiksindim. Kizim bi nefes al diye bagirasim geliyor jklhfk

Ay cocuklar, bu sirket digerinden beter cikti. Hic degilse, digerinde zeki tipler vardi. Bunda adam karisini yapmis direktor, her seyi kendi belirliyor. 1 saat ortalikta gozukmesen, neredesin diye soruyormus. Allah’im nasil yerlere dustum :D

yeni bir çağ, dostlarımızı bile gözümüzün bir yerlerden ısırmadığı o sabah başladı. evet! ben hiç terk edilmedim, ben hep yok edildim. bağırdım ağzımı elimle kapatarak. keşke doğru yaptıklarımdan değil, yanlış yaptıklarımdan pişman olsaydım.

Süpürge yapacağım, saatlerdir hanfendinin uyanmasını bekliyorum. Sabah indirdiği tülü de hala takamadım. Dün de kolumu tırmaladı, hala acıyor. Bu nasıl ilişki!

şu daha fazla göster zımbırtısı hala sağlıklı çalışmıyor. 3 konu gösteriyordu; zamanla kendine gelir dediniz, şimdi de sadece 5 tane gösteriyor.... bir şeyi düzeltemediniz! üf!

sıkıntı çıkaran, huzur bozan, başkalarının hayatını önemsemeyip ben, ben, ben diyerek sadece kendi hayatı olduğunu düşünen, herkesin buna göre hareket etmesi gerektiği kafa yapısında olan bir ablam var. her defasında hata üstüne hata, terbiyesizlik üstüne terbiyesizlik yapması ayrı bir konu, samimiyetsiz ve aynı zamanda yabani bir yönü de var. bu yönünü, yanlışlarını yüzüne vurduğumdan çok uzun zamandır mesafeliydim zaten kendisine. benim için yok hükmünde gibi bir şeydi zaten. bizimkiler her defasında aman kızımız aman torunumuz var diyerek hep toleransla karşılıyorlardı. yeni yeni akıllanmışlar. bizimkilere diyorum herkesin kendi hayatı var, bizden uzak dursun ne yapacaksa yapsın, ne sizin ne benim huzurumu bozmaya hakkı yok diyorum. kimseyi değiştiremeyiz ama iş huzur bozmaya gelince sınırlarını öğretebiliriz, bu kadar basit.

Anneme sigarayı bırak, dile benden ne dilersen diyeli aylar yıllar olmasına rağmen unutmamış ve bana hatırlattı bu da bana Dyson a patlamıştı. Yarında d.günü telefonu çok eski idi 3 kardeş danaya girer gibi telefona girdik yarın geliyor, haftaya anneler günü, 3 kardeş kredi başvurusu yaptık kiminki kabul olursa artık. Kuzenler kusura bakmasın çiçekle böcekle geçiştireceğim. Mayıslar kapatılsın lütfen.

Geri