İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Apartmanın içinde saat 8 den bu yana dolanan iki minik kız yerim sizi binadan çıkmaya korktukları için bütün daireleri en az 7 kez tavaf ettiler ahahaha kıyamam ya bizim zamanımızda biz semt semt elimizde naylon torbalar ile gezerdik hatırlayınca hüzünlendim ne güzel zamanlardı yaa :)

Niye fnr şamp. olamadı diye mi. Khkh...

Üstteki üye düşerse tutmama hakkımız var arkadaşlar, herkesi tutmak zorunda değiliz...

Bugün gittiğimde bir ortamda iki kız kardeş barıştı görüntülü arayıp barıştılar ve ağladılar gittiğim bir yerde sıradan bir gün yaşayım ama yok olmaz

3 tabak mantıdan sonra camış gibi yatacam.
Yok sebze ağırlıklı beslen yok vücut toparlansin.
Aman be

Hayalimdeki kadın, konuşsal olarak Ceyda Kasabalı'dır...

Bulamadık. Harika kafa.

İçimi dökerim dökmesine ama bezdiririm bakkkk. Sabah sıralamasını duymak istemezsinn pambık pirensesten kül kedisine dönüşüyorum. Bu bana bana reva mıı. Güzellik uykum sahur zamanı pert. Yüzüme salatalıklım birşeyler sonram peelingler sonram taşş gibi kalan kil mi yapsam of ben bu hengameye gelemem yıka yüzünü ve la havle de geçç

Anneme ocağa bir şey koyduğunda dünya turuna çıkıyorsun sanki her yer batıyor diyorum. Çıkmadım çıkmadım daha birazdan çıkıcam diyor bi de

Trafik felç. B.k var geliyonuz. 10 dk'lik yol bir saattir bitmedi.

Salonda sessizce takiliyordum.Mutfaktan korkuyorlar korkakacaklar korksunlar diye bir ses yükseldi annem yine havasında :D
Bir ıslıkta sen çal dedi en son bende dayanamadım fiyuwww diye öttürdüm hahaha...
Süperiz bugün yine analı kızlı♡

X yerine forum yazsak sırıtmaz bence… fjkjdkf

Oysa anlatmak, söylemek vardı, kolaylardan bir kolaydı. Ama ben en çok üzüldüğüm şeyleri dile dökemeyecek kadar içliydim.

• Alkış
Tepkiler: ne
Sevdiklerim bana uzak kalınca susarım ben.

Geri