İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
The Mentalist dizisinide bitirdik büyük bir boşluğa düştüm o tarz dizi olsa bile o kalitede olabilirmi ki hiç sanmıyorum ya..
Baştan izleyeceğim sanırım bi aktör cidden bütün herşeyi değiştirebiliyor ya Ah Patrick Jane... sen efso bir aktorsun dostum

Aynı şeyi kendiniz yapınca olala, kendinize yapılınca ağlamayacaksınız. Hadi yallah.

İlk kedi istermisin diyor etkilyor tamam diyorum kaos hayatımıza belki iyi gelir düsüncesiyle zor olsa da zorlansakta.. sonra ise yok yok yalnız kalır hastalanır bahaneler ozaman bana atıp sevindirmenin amacı niye ? Hayallerimle oynamayın ya

Neyse gidim biraz valorant oyniyim ucarak kacarak hs atiyim. Kizlar dc de beklio(!)

Çapraz masada "o neyi çalmıştı, bethofından mı çalmıştı?
" evet evet bethofın çaldı o"

tadında konuşmalar dönüyor, bunlar üst düzey aşırı müzisyen 4 erkek oturmuşlar, kardeşim burası Adana'da bir ocakbaşı, ne bethofını ya.

Ay ben 65 metre uzaktaki mekana bira içmeğe gidiyorum, kültürüm taştı.

hiç düşünce ve no pasaran’ın attığı like sebebiyle eski postlarımdan birini okudum. Bir şarkıdan alıntı yapmışım, nakaratı çok ben olan. Dinlememiştim uzun süredir, çok güzel. Ah sezen ah.

Kavga edip edip, dunyanin sozunu birbirine soyleyip sonra donup, birbirinin suratina bakabilenler nasil insanlar ya? Bakin, tekrar arkadas olabilenler bile demiyorum. Ben sittin sene unutmam bana soyleneni, baskalarinin birbirine olan tavrini, oyle de mendebur biriyim.

Kavga edip edip, dunyanin sozunu birbirine soyleyip sonra donup, birbirinin suratina bakabilenler nasil insanlar ya? Bakin, tekrar arkadas olabilenler bile demiyorum. Ben sittin sene unutmam bana soyleneni, baskalarinin birbirine olan tavrini, oyle de mendebur biriyim.
Mendebur degilsin shini normal olan bu.

degil bence ya..kin öfke icinde biriktirmek insanın kendine zarar, yük. insan hayatının her anında aynı düsünmeyebilir. büyüyoruz gelisiyoruz neticede.. kindar olmayan arkadaslarım gelin bi sarılalım<3

degil bence ya..kin öfke icinde biriktirmek insanın kendine zarar, yük. insan hayatının her anında aynı düsünmeyebilir. büyüyoruz gelisiyoruz neticede.. kindar olmayan arkadaslarım gelin bi sarılalım<3
Katılıyorum. Bence yüzünüze seviyorum yapıp arka planda demediğini bırakmayanlardan korkun. Dürüstçe yüzüne söylemişse belli bir sınırı aşmadıkça olağan bence.

Uyumak bile ihtiyaçtan öte yapılması gereken bir şeymiş gibi geliyor artık...

Kus olup barismaktan bahsetmiyor, birbirlerinin sirlarini ortaya dokup hicbirsey olmamis gibi davrananlari diyo. Ben de kin tutmam kirilirim ama bi zaman sonra unuturum gider. Ama cokta ozel bilgilerimi milletin agizina sakiz ediosa bunu da unutmam.

Geri