ivan divandelen
Gümüş Üye
vallahi açık konuşayım, kapım artık kimseye açık değil, başımın üzerinde de yeriniz yok sırtımı da birinize yaslamam..
iyi düşün admin efendi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vallahi açık konuşayım, kapım artık kimseye açık değil, başımın üzerinde de yeriniz yok sırtımı da birinize yaslamam..
Mendebur degilsin shini normal olan bu.Kavga edip edip, dunyanin sozunu birbirine soyleyip sonra donup, birbirinin suratina bakabilenler nasil insanlar ya? Bakin, tekrar arkadas olabilenler bile demiyorum. Ben sittin sene unutmam bana soyleneni, baskalarinin birbirine olan tavrini, oyle de mendebur biriyim.
Katılıyorum. Bence yüzünüze seviyorum yapıp arka planda demediğini bırakmayanlardan korkun. Dürüstçe yüzüne söylemişse belli bir sınırı aşmadıkça olağan bence.degil bence ya..kin öfke icinde biriktirmek insanın kendine zarar, yük. insan hayatının her anında aynı düsünmeyebilir. büyüyoruz gelisiyoruz neticede.. kindar olmayan arkadaslarım gelin bi sarılalım<3
Kus olup barismaktan bahsetmiyor, birbirlerinin sirlarini ortaya dokup hicbirsey olmamis gibi davrananlari diyo. Ben de kin tutmam kirilirim ama bi zaman sonra unuturum gider. Ama cokta ozel bilgilerimi milletin agizina sakiz ediosa bunu da unutmam.degil bence ya..kin öfke icinde biriktirmek insanın kendine zarar, yük. insan hayatının her anında aynı düsünmeyebilir. büyüyoruz gelisiyoruz neticede.. kindar olmayan arkadaslarım gelin bi sarılalım<3