İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Cidden bugün tadım yok ama bunu bile hissetmeniz :/ keşke bu kadar şeffaf olmasaydım....

karmaşa
siyah fotoğrafların tepeden düştüğü
o karanlık, soğuk avlu.

Bu mahalleye geldiğimden bu yana 5 kişi taşındı 3 kişi öldü kendimi sorguluyorum bazen lanetim mi var bilmiyorum :/

sabah evden çıkarken, acligimi bastırsin diye ağzıma eti puf attım.
atarken de güne şekerli bir şeyle başladım, umarim basım ağrımaz diye geçirdim icimden.
yemekte de tatlı yemedim, içecek içmedim ama başım ağrımaya başladı eğer dikkat etmeseydim basit çatlıyor olurdu
keşke kendi sagligimi bu kadar tanımasam

icim zaten dökük daha nesini döküm ya

yolda yuvarlanan sevgili bile vardı
vay arkadaş

Herkesin bir yeri kırıp dökülüyor galiba. Ben de bu sabah tırnak batması ağrısıyla uyandım. Hayatımda ilk kez böyle bir ağrının birini uyandırabileceğini öğrendim. Bir yere dokunmadan üstüne basmadan tırnak durduğu yerden neden ağrır ki

Herkesin bir yeri kırıp dökülüyor galiba. Ben de bu sabah tırnak batması ağrısıyla uyandım. Hayatımda ilk kez böyle bir ağrının birini uyandırabileceğini öğrendim. Bir yere dokunmadan üstüne basmadan tırnak durduğu yerden neden ağrır ki
Tıptaki adı paronişi, halk arasında dolama olarak biliniyor. Antibiyotikli krem ve sıcak kompress uygula.

Geçmişini bilmediğiniz birinin geleceği olamazsınız

“güzelleşip bir sevginin göğsüne yatmak biraz
biraz yorgun biraz korkak bir insan sevmek biraz”

A.Z.Ö

Uzun zamandır tarla işi yapmamıştım canım çıktı. Nerden merak edip geldiysem

Bakarsan bağ bakmazsan dağ33A118AD-BE64-47D1-950D-06F9AF478111.jpeg9A67A67F-05E3-4AE9-ACE8-E05D28CFF0F6.jpeg

Geri