Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu zamanda toprak ıslak kazılmıyor fjdjs kuru otlar temizleniyor :dSen son halini at yine de, bu haliyle pek bir degisim goremedim ben .p
Zaten kurumuş bir ağaç vardı o kesilmişti. Onu yüklemeye gelmişlerdi. Gidip ben de bir bakayım dedim demez olaydımBana agaclari kesmissiniz gibi geldi ama olsun....
Kız çalıştım ya kollarım hep çizildi şuna bak.Biz de sandık baya siriyi ırgat gibi çalıştırdılar. Üzüldük yoruldun diye… sklkks
Götürecek motorun gelmesi biraz zor bir yerdeydi. Odunları şu aşağıya yuvarlayalım dediler. Buraya çadır kurar burda yaşar o odunları burda yakarım da tövbe ordan aşağı yuvarlamam dedim. Sjsj oda fikrine sıcak bakabilirim şu an yapma…..Siri'cimm sen bir de benimle takıl o tarlayı oda gibi yapalim hahaha![]()
ne diyebilirim ki sjsjjs dünyanın en doğal komik insanısın siri <3 seni yiyeceğim….Kollarımda tüy yok gibi diyordum ama vücudumdaki elektrik yüzünden o kadar farkına vardım ki yastıklara yanaştığımda hep diken diken