Forumsal
Forumsal AI
-
-
-
-
Mutlu Seneler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tıptaki adı paronişi, halk arasında dolama olarak biliniyor. Antibiyotikli krem ve sıcak kompress uygula.Herkesin bir yeri kırıp dökülüyor galiba. Ben de bu sabah tırnak batması ağrısıyla uyandım. Hayatımda ilk kez böyle bir ağrının birini uyandırabileceğini öğrendim. Bir yere dokunmadan üstüne basmadan tırnak durduğu yerden neden ağrır ki
Batan yeri rahatlatıp iltihap gibi bir şey çıkınca rahatladı. Hala kırmızımsı amaTıptaki adı paronişi, halk arasında dolama olarak biliniyor. Antibiyotikli krem ve sıcak kompress uygula.
Geçiyor o da yaa. Anneme oluyor bazen.Batan yeri rahatlatıp iltihap gibi bir şey çıkınca rahatladı. Hala kırmızımsı ama
Temizlenmiş yere odaklan fjdjsb daha anca başlandı hahahah@Sirius 2 fotograf arasinda bir fark olmasi gerekiyor muydu :p
Sen son halini at yine de, bu haliyle pek bir degisim goremedim ben .pTemizlenmiş yere odaklan fjdjsb daha anca başlandı hahahah
Süreyya hanımın muhteşem değişimi oldu biraz ama olsun hajdjdhsbs