İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
Biz çıkmak istiyoruz dedik ama ev sahibi o tarihte şehir dışında olacağım dedi diye 1 ay daha uzatmak zorunda kalacağız ama planı ona göre yapmıştık..
ev sahibi sizle beraber taşınamayacaksa siz taşının.Anahatarı geldiğinde veririz sana ya da bir yakınına teslim ederiz derseniz kabul etmiyor mu?

ev sahibi sizle beraber taşınamayacaksa siz taşının.Anahatarı geldiğinde veririz sana ya da bir yakınına teslim ederiz derseniz kabul etmiyor mu?
Saçmaladı işte.. :d
Hayır yani anahtarı dönünce alsan ne olacak yok efendim burada değilmiş eve bakıp teslim almayacakmış 1 ay daha oturun.. :ddd
Kendi oturmaz sanırım kiraya verir..

Saçmaladı işte.. :d
Hayır yani anahtarı dönünce alsan ne olacak yok efendim burada değilmiş eve bakıp teslim almayacakmış 1 ay daha oturun.. :ddd
Kendi oturmaz sanırım kiraya verir..
babam da kocaelideki ev için aynısını yaptı bir kere adamlar biz nakliyeye ödeme yaptık önceden demişler yalandan xd
sonra son kirayı talep etmiyoruz deyince adamlar beklemişti 2 hafta
tabi yaptığınız sözleşmenin detayını bilmiyorum
biz kiracıya süresi dolmadan çıkılacaksa sözleşme tarihine kadar ev boş kalacaksa yeni kiracı gelene kadar olan sürede kirayı ödeyeceğine dair taahhüt istedik o şekilde yaptık.
Gerçi hiç uygulamadık öyle bir şeyi ama amaç gelip 1 ay kalıp gidenler için yapmıştık pandemi zamanı öncesi.

babam da kocaelideki ev için aynısını yaptı bir kere adamlar biz nakliyeye ödeme yaptık önceden demişler yalandan xd
sonra son kirayı talep etmiyoruz deyince adamlar beklemişti 2 hafta
tabi yaptığınız sözleşmenin detayını bilmiyorum
biz kiracıya süresi dolmadan çıkılacaksa sözleşme tarihine kadar ev boş kalacaksa yeni kiracı gelene kadar olan sürede kirayı ödeyeceğine dair taahhüt istedik o şekilde yaptık.
Gerçi hiç uygulamadık öyle bir şeyi ama amaç gelip 1 ay kalıp gidenler için yapmıştık pandemi zamanı öncesi.
1 yıllık yaptık doldu geçti bile ben teklif edeceğim bakalım depozito için artık kendisine kalmış.. :d

Geri