- Web sitesi
- www.instagram.com
bugün cumartesi olmalıydı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anlık konusuna girme hatasında bulundum. uzun tırnaklar, kıllı parmaklar. devamı gelmesin lütfen.
biz kiracıdan memnunduk 2 kere de saydık ama normalde sayılmıyorVerilen depozito son kira olarak sayılır mı..
Nette hayır diyor.. :d
Biz çıkmak istiyoruz dedik ama ev sahibi o tarihte şehir dışında olacağım dedi diye 1 ay daha uzatmak zorunda kalacağız ama planı ona göre yapmıştık..biz kiracıdan memnunduk 2 kere de saydık ama normalde sayılmıyor
ev sahibi sizle beraber taşınamayacaksa siz taşının.Anahatarı geldiğinde veririz sana ya da bir yakınına teslim ederiz derseniz kabul etmiyor mu?Biz çıkmak istiyoruz dedik ama ev sahibi o tarihte şehir dışında olacağım dedi diye 1 ay daha uzatmak zorunda kalacağız ama planı ona göre yapmıştık..
Saçmaladı işte.. :dev sahibi sizle beraber taşınamayacaksa siz taşının.Anahatarı geldiğinde veririz sana ya da bir yakınına teslim ederiz derseniz kabul etmiyor mu?
babam da kocaelideki ev için aynısını yaptı bir kere adamlar biz nakliyeye ödeme yaptık önceden demişler yalandan xdSaçmaladı işte.. :d
Hayır yani anahtarı dönünce alsan ne olacak yok efendim burada değilmiş eve bakıp teslim almayacakmış 1 ay daha oturun.. :ddd
Kendi oturmaz sanırım kiraya verir..
1 yıllık yaptık doldu geçti bile ben teklif edeceğim bakalım depozito için artık kendisine kalmış.. :dbabam da kocaelideki ev için aynısını yaptı bir kere adamlar biz nakliyeye ödeme yaptık önceden demişler yalandan xd
sonra son kirayı talep etmiyoruz deyince adamlar beklemişti 2 hafta
tabi yaptığınız sözleşmenin detayını bilmiyorum
biz kiracıya süresi dolmadan çıkılacaksa sözleşme tarihine kadar ev boş kalacaksa yeni kiracı gelene kadar olan sürede kirayı ödeyeceğine dair taahhüt istedik o şekilde yaptık.
Gerçi hiç uygulamadık öyle bir şeyi ama amaç gelip 1 ay kalıp gidenler için yapmıştık pandemi zamanı öncesi.
teklif et evde bir sorun yok tertemiz deyin inanmasa gökan allaha yemin edip kurana el basıp yemin etsin xd1 yıllık yaptık doldu geçti bile ben teklif edeceğim bakalım depozito için artık kendisine kalmış.. :d
Tövbe tövbee.. :ddteklif et evde bir sorun yok tertemiz deyin inanmasa gökan allaha yemin edip kurana el basıp yemin etsin xd
nasılsa inanmıyor o günah sayılmaz
düşünün derim ben olsam yaparımTövbe tövbee.. :dd
TEK HARFLİLER KAPATILSIN ETİKET YAPAMIYORUZ.
Foruma gelmemekten konulara hakimiyetim sıfır, gerçekten engelleyecek beni az kaldı ;dkaç yıl geriden geliyorsun.... etiketle bakayım... engel by.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokup sürükledim buraya kadar djbdjdndjjdhdjdMerhabalar uzun bir aradan sonra @Jayus huu![]()