Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben yeni forumsal tarafına geçtim şimdi siz düşününkızsak da küssek de kavga etsek de biz bir aileyiz : / fazla uzun süreli olmazlar asimile olur yeni gelenler.
5 bin desen her cuma en az 500.lira toplamak lazım bu halde 500 vermezler ki kör taklidi yapmak lazım xdEkli dosyayı görüntüle 136884
hesapla sjxjjs yetmez üstünü sen tamamlarsan olur
Körüm zaten lesnlerimi takmayınca görmüyorum xd hangi camiye gideyim benim olduğum bölgeye gelme sjxnjs5 bin desen her cuma en az 500.lira toplamak lazım bu halde 500 vermezler ki kör taklidi yapmak lazım xd
körsen güneş gözlüğünü nerene takcan gkfkrjKörüm zaten lesnlerimi takmayınca görmüyorum xd hangi camiye gideyim benim olduğum bölgeye gelme sjxnjs
Körler takmıyo mu xd Tamam diğer istediğim markayı al o zaman xd ucuz attık beğenmiyorkörsen güneş gözlüğünü nerene takcan gkfkrj
bide Vogue marka diyor ya
ben bi milyoncudan aldığım gözlüğü takıyorum xdKörler takmıyo mu xd Tamam diğer istediğim markayı al o zaman xd ucuz attık beğenmiyor