İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
bu hafta bir arkadaşım 20lik dişini çektirdi. Tamamen gömülüydü ama.. Öyle bir şişti ki olacağım varsa da vazgeçtim o görüntüden sonra :p çok geçmiş olsun..
@RK tekrardan geçmiş olsun :(

tesekkür ederim lyra Bu güzel motiven için ne kadar dua etsek az kalır herhalde.. cok rahatlattın :D
@yoSun duy bırak dursun 20lik :D

annem dun bi kas gevsetici verdi, bosluguma geldi ictim. Aksama kadar leyla oldum. Oturdugum yerde uyudum. Annem galiba bana yanlis bir ilac verdi....

Tamam şimdi oldu, ilkini hatırladım, aradakini kaçırmışım kfjf bazen konuştuklarımızı unutuyorum kafam çok dolu. Salak oldum iyice:d Geçmiş olsun, kurtul hepsinden. Benim dördü de çıkmıştı. Dördüncüsünü bekletiyordum. Çürük vardı yüzeysel ama ağrı yoktu. Hamilelik planladığım için diş bakımlarımı yaptırıp sonuncuyu da çektirmiştim:d Kurtuldum hepsinden.
Dişçi korkum yok, olumsuz bir hikayem yok ama yine de dişçi koltuğu geriyor insanı bazen.
benimde korkum yok ama diş çekerken kökler sökülürken ki ses gerebiliyor hehehe:D
o koltukların germe özelliği var :p

Arkadaşlar gerçekten küslükleri geride bırakıp bir olmamız lazım.

Bakın RK bir kamyon adam getirdi foruma. Sayıları bizi geçecek, ele geçirecekler forumu. Esamemiz okunmaz.

Acilen örgütlenmemiz, kendi iç kavgalarımızı bir kenara bırakmamız ve bu dış mihrak tehlikesine karşı birlik olmamız lazım!1!1!!!1!!

Arkadaşlar gerçekten küslükleri geride bırakıp bir olmamız lazım.

Bakın RK bir kamyon adam getirdi foruma. Sayıları bizi geçecek, ele geçirecekler forumu. Esamemiz okunmaz.

Acilen örgütlenmemiz, kendi iç kavgalarımızı bir kenara bırakmamız ve bu dış mihrak tehlikesine karşı birlik olmamız lazım!1!1!!!1!!
Biz burayı çözene kadar ortada ne küslük kalır ne de dargınlık )) Henüz çok acemiyiz; Esirgeme kurumundan direkt kamuya atanmış 657'ye tabi genç memur gibiyiz.

Harbiden RK ele geçiriyor üye kontenjani onunkilerle doldu. Peki pes eder miyiz ? Yoo

• Kahkaha
Tepkiler: RK
söylediğim, yaşadığım her şeyi hatırlıyorum yazdıklarımı ise hemen unutuyorum.

Geri