Lila
Platin Üye
Ta ki seni görene kadar sarkisi tam benlikmis meger bütün duygularim icinde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nerde benim o eski kurt konum

Daha ben mahalleden arkadaşları çağırmadımHarbiden RK ele geçiriyor üye kontenjani onunkilerle doldu. Peki pes eder miyiz ? Yoo
kızsak da küssek de kavga etsek de biz bir aileyiz : / fazla uzun süreli olmazlar asimile olur yeni gelenler.Arkadaşlar gerçekten küslükleri geride bırakıp bir olmamız lazım.
Bakın RK bir kamyon adam getirdi foruma. Sayıları bizi geçecek, ele geçirecekler forumu. Esamemiz okunmaz.
Acilen örgütlenmemiz, kendi iç kavgalarımızı bir kenara bırakmamız ve bu dış mihrak tehlikesine karşı birlik olmamız lazım!1!1!!!1!!
sayfa ismini ver şikayet edelim.. mehmet nasil 1 numara..hanım göndermiş instadan
şerefsiz bunlar abicim ŞEREFSİZsayfa ismini ver şikayet edelim.. mehmet nasil 1 numara..
yok edelim onları...şerefsiz bunlar abicim ŞEREFSİZ
72 gün kaç tane cuma yapıyor her cumada 300 lira dilensem yetiyor mu xdkgkdn@İmam Kallavi istediğim gözlüğü gönderdim ortadan kayboldu almamak için direniyor......
doğumgünüme az kaldı 72 gün hadi bakalım zjxhsj
Neli1 LİTRE SOĞUK KAHVE İÇMİŞİM.
Süt ve kahve sadece yavrum ;d
Listeyi yapanlar arasında @Anna Karenina nın tanıdığı 8 kişi olabilir.sayfa ismini ver şikayet edelim.. mehmet nasil 1 numara..