İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
klimanın yanında çok durursam sesim gidiyor. sesim gitmesin diye sıcak bir şeyler içiyorum bu sefer de klimayı hissedemiyorum.
ne saçma bi döngü...

Ne kadar saçma müşteriler var bugün yarabbiiiiii
Ekmek yere düstü geri satmayacaksin dimi ?
Pasta kac gram yarabbi bir de birlikte baktik tarttim yani tövbe sjsjsjdjjffj

bugün hiç enerjik değilimm...oturduğum yerde uykummm geliyor....
enerciiiiğ demiyorum
bunlar hep sabah karmayı okumamakdan...
neden okuyayımm..

Kruvasan.sevmedigim halde canım çekiyor ama Ankara da diiller

Oğlumun bu kadar baba hayranı olmasının sebebi benim onu böyle ben yaptım. Babasının muhteşem bir adam her şeyi bilen her şeyi yapan her şeyi gücü yeten bir adam gibi hissettirerek babasına hayranı olan bir çocuk oluştu. Benim yüzümdendi.
Yarın benim arabayla yola çıkacağız ben kullanayım dediğimde hayır hayır hayır diye çığlık attı babam kullansın dedi çünkü babası çok iyi şoförmüş.

Hayır sakinim hayır sakinim hayır sakinim.... 100 hayır sakinim😂😂😂

Kruvasan.sevmedigim halde canım çekiyor ama Ankara da diiller

O kadar abartıldığı gibi değil ya da ben doğru seçim yapamadım ancak çok beğendiğim söylenemez ve sıcak değildi, bu durum da lezzetini bozuyor.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
O kadar abartıldığı gibi değil ya da ben doğru seçim yapamadım ancak çok beğendiğim söylenemez ve sıcak değildi, bu durum da lezzetini bozuyor.
Bilmiyorum ya izledikçe canım çekiyor belki önüme gelse yemem :d

dolgulular güzel değil. normallerini de genelde filtre kahvenin üzerinde biraz bekletmeniz lazım. hem sıcak hem de yumuşak olması için. ama genel olarak abartılmış bir yiyecek.

Geri