Siyah
Üye
- Web sitesi
- anitsayac.com
Hangisi, kimdi? Hiçbir fikrim yok. Gittilerse iyi.;pPanelciler gitti görsel ifşa edenlerde gitti edi büdü kaldık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangisi, kimdi? Hiçbir fikrim yok. Gittilerse iyi.;pPanelciler gitti görsel ifşa edenlerde gitti edi büdü kaldık
bugün hiç enerjik değilimm...oturduğum yerde uykummm geliyor....
enerciiiiğ demiyorum
bunlar hep sabah karmayı okumamakdan...
neden okuyayımm..
Karma robotmuş.... öyle sanıyorum sjxnbi karma olamadik
neden olalim
Öyle zaten.Karma robotmuş.... öyle sanıyorum sjxn
Kruvasan.sevmedigim halde canım çekiyor ama Ankara da diiller
Bilmiyorum ya izledikçe canım çekiyor belki önüme gelse yemem :dO kadar abartıldığı gibi değil ya da ben doğru seçim yapamadım ancak çok beğendiğim söylenemez ve sıcak değildi, bu durum da lezzetini bozuyor.
dolgulular güzel değil. normallerini de genelde filtre kahvenin üzerinde biraz bekletmeniz lazım. hem sıcak hem de yumuşak olması için. ama genel olarak abartılmış bir yiyecek.O kadar abartıldığı gibi değil ya da ben doğru seçim yapamadım ancak çok beğendiğim söylenemez ve sıcak değildi, bu durum da lezzetini bozuyor.
kamil abi olsa yapay zeka derdi xdÖyle zaten.
Diyarbakır'a sipariş var bize neden olmasın ama bozulur gelene kadar 🫣Simdi de benim canim cekiyoo🤤 afsfs