İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
kaç gündür gün ışığıyla beraber havadaki tozları görünce yine bu hava temizleyicilere kafayı taktım. işe yarıyor diyen de var, hiçbir işe yaramıyor, beyaz yakalı silkeleme cihazı diyen de var. alıp kendim deneyimleyeceğim, işe yaramazsa atarız kullanılmayan ürünler köşesine.
1000073940.jpg

psikolojik olarak iyi hissettiriyor : /

Siz burada birbirinizi selamlıyor, günaydınlaşıyor ve iyi pazarlar diliyorken, burada bir grup olmuşken, benim gözüm banlanmış ibrahimcan adlı üyemize takıldı...

Adından da belli, garip, garip bir can, ibrahimcan... Nasıl banladınız, ne yaptı da banladınız.

Evvetttt sporlar yapıldı , duşlar alındı, misler olundu , kahvaltı tabaklarında bol otluklar salatalık domates biberler var, no sucuk no patates kızartması 😔
Günaydın Kayseri’nin mantıları , Malatya kayısıları, günaydın bodrumun incisi forumsalın birincileri 🥰😻😂

Helloooo

Evvetttt sporlar yapıldı , duşlar alındı, misler olundu , kahvaltı tabaklarında bol otluklar salatalık domates biberler var, no sucuk no patates kızartması 😔
Günaydın Kayseri’nin mantıları , Malatya kayısıları, günaydın bodrumun incisi forumsalın birincileri 🥰😻😂

Helloooo
hey maşallah enerji tavan :D Yetişecez size ahahaha

pazarı da böyle geçirelim. forumda takılırız, iki el call of duty atarız. dışarısı zaten fırın aman yarabbi. 😵‍💫
Salı günü havaya üfleyeceğim ben şemşiyeleri hazır edin 😂😂😂

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Geri