Evet aynı şeyi ben de sana soracaktım nerdesin sen ? Has doğru ya ben yoktum haha niye yoklugumu farketmedin enciiii hiç mi özlemedin sen beni 😭😭@HosgeldinHarunAbi bana neden hiç hoş geldin demiyosun…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet aynı şeyi ben de sana soracaktım nerdesin sen ? Has doğru ya ben yoktum haha niye yoklugumu farketmedin enciiii hiç mi özlemedin sen beni 😭😭@HosgeldinHarunAbi bana neden hiç hoş geldin demiyosun…
Ben yoğunum gündüz. Erken de uyuyom kendimi bile fark edemiyom. Ama seviyorum seniEvet aynı şeyi ben de sana soracaktım nerdesin sen ? Has doğru ya ben yoktum haha niye yoklugumu farketmedin enciiii hiç mi özlemedin sen beni 😭😭
cezadan sonra bir de benden diss yersin ohh. daha da yumuşarsın pamuk gibi olursun valla 😜Az önce göz göre göre hız cezası yedim ve gururla ödedim. Vatana millete hayırlı evlat
Ben zaten pamuk gibiyim misscezadan sonra bir de benden diss yersin ohh. daha da yumuşarsın pamuk gibi olursun valla 😜
hayır kalsınbir neslin travmasıdır o dans eden kuş lskdjfhg değiştireyim bari ya
oy çokluğuyla değiştirdim sorrryyyhayır kalsın
hoş buldummm ^^Evet iyi olur gözüm kanadı hoş geldiniz Başak hanım
kaldırdım kaldırdım dont worry lskdjfEvet lütfen göz yoruyor hatta gözüm yaşardı anacım kaldır lütfen dd
3yıldır beynimi kemiren 1konu bugün çözülecek gibi. hadi bakal1m rk.
siz dini bütün 4dörtlük ici temiz forum üyeleri belki dua eder diye yazayim dedim.
@mlshc rakamla yazı yazmak delilik ortym. :d yanlışları editle![]()
Dışı seni içi bizi yakar 😂Şu foruma girdiğim anda gülmeye başlıyorum çok sevimli tatlış burası ay ben bulaştırıyorum azcık ama şey şey işte şey 😂😂😂