İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Selam dostlar nettiniz
Başak gelince bana da bildirim düştü geldim

• Beğen
Tepkiler: ne
Nilüüüü evet benim çiçeğim baktım çok sessizsiniz geldim huzurlu ortamlar beni rahatsız eder biliyorsun yıllar hiçbir şey değiştirmedi hxjxxhxhzh

Nasılsın??
Ahahaahah hosgeldinnn. Dur simdi Muge sezonu acilsin istisare ederiz :d iyimmm tatil hazirligim basladi, sen nasilsin nasil gidiyor ?

Ahahaahah hosgeldinnn. Dur simdi Muge sezonu acilsin istisare ederiz :d iyimmm tatil hazirligim basladi, sen nasilsin nasil gidiyor ?
Hoş buldum, Palu ailesinden sonra Müge Anlı sarmadı ya the best olay gelmez gibi. Ama sen anlatınca heyecanlı oluyo izleriz yine akkdsjdjd
İyi tatiller şimdiden, ben de aynı Denizkuş ile devam haftaya da biz tatile çıkıyoruz allahuuu tealanııııın izniyleeeeğğ diyerekteğnnnnn

Hoş buldum, Palu ailesinden sonra Müge Anlı sarmadı ya the best olay gelmez gibi. Ama sen anlatınca heyecanlı oluyo izleriz yine akkdsjdjd
İyi tatiller şimdiden, ben de aynı Denizkuş ile devam haftaya da biz tatile çıkıyoruz allahuuu tealanııııın izniyleeeeğğ diyerekteğnnnnn
anooom buyumustur o da kac sene gecti sen gelmeyeli, sana da iyi tatillerrrr

anooom buyumustur o da kac sene gecti sen gelmeyeli, sana da iyi tatillerrrr
kız büyüdü tabi hep birlikte burada forumda doğurduk yay burcu olarak hdhddhdh
6,5 yaşında ilkokullu bir kızçe oldu kendisi 🥹

İyiyim canim sen nasilsinn ☺️
Ben de mutlu oldum bak.
Ben de iyiyim oldies goldies ekibi görünce mutlu oldum <3 (tabii ki hepsini değil djdjdjd)

yaaaaaa angieee 🥹
ay eksileri görünce duygusal bir top oluyorum acilen söylemezsem çatlarım günlüğüme geri dönmem lazım bu kadar duygusallık bana fazla hddhddhd
hoş buldum şekerim, nasılsın?
Ben iyiyim şükür ya
Seni sormalı asıl. Sen nerelerdeydin? O kadar zaman gelmedin, şimdi geldin djjfjf

Ben iyiyim şükür ya
Seni sormalı asıl. Sen nerelerdeydin? O kadar zaman gelmedin, şimdi geldin djjfjf
uzun süredir banlıydım tahmin edebileceğin gibi jddjdjdj stoç ve no pazarlama banımın açıldığını söyledi yine gelesim yoktu şimdi bi gelesim geldi jddjdjdj birçok kişiyle forum dışında görüşmeye devam ettik ama nilü, lanemojj, sen vs tek iletişim yerimiz forummuş🫠

uzun süredir banlıydım tahmin edebileceğin gibi jddjdjdj stoç ve no pazarlama banımın açıldığını söyledi yine gelesim yoktu şimdi bi gelesim geldi jddjdjdj birçok kişiyle forum dışında görüşmeye devam ettik ama nilü, lanemojj, sen vs tek iletişim yerimiz forummuş🫠
Hoşgeldin 👏

Sağlık olsun. Geldin ya sorun değil. Buradayız biz de sıcakla çekilmiyor bir şey ama idare eeiyoz

@Başak bu arada benim tanıdığım Başaksansa (malum forumda iki tane var) sen hoş geldin 🤛 Çok zaman oldu ya konuşmayalı. Sıhhatler dilerim sana ve Denize

Diğer Başaksan hoşgeldiniz…

Geri