W
Elmas Üye
Basakkkkkkk sennnnnsin ?ay noluyo noluyoooo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Basakkkkkkk sennnnnsin ?ay noluyo noluyoooo
Nilüüüü evet benim çiçeğim baktım çok sessizsiniz geldim huzurlu ortamlar beni rahatsız eder biliyorsun yıllar hiçbir şey değiştirmedi hxjxxhxhzhBasakkkkkkk sennnnnsin ?
Ahahaahah hosgeldinnn. Dur simdi Muge sezonu acilsin istisare ederiz :d iyimmm tatil hazirligim basladi, sen nasilsin nasil gidiyor ?Nilüüüü evet benim çiçeğim baktım çok sessizsiniz geldim huzurlu ortamlar beni rahatsız eder biliyorsun yıllar hiçbir şey değiştirmedi hxjxxhxhzh
Nasılsın??
ay noluyo noluyoooo
Hoş buldum, Palu ailesinden sonra Müge Anlı sarmadı ya the best olay gelmez gibi. Ama sen anlatınca heyecanlı oluyo izleriz yine akkdsjdjdAhahaahah hosgeldinnn. Dur simdi Muge sezonu acilsin istisare ederiz :d iyimmm tatil hazirligim basladi, sen nasilsin nasil gidiyor ?
aaaaaa lanemojjjjj <3Aa hosgeldin Basak🤗
Sıkılıyoduk valla iyi oldu geldigin 🤭
anooom buyumustur o da kac sene gecti sen gelmeyeli, sana da iyi tatillerrrrHoş buldum, Palu ailesinden sonra Müge Anlı sarmadı ya the best olay gelmez gibi. Ama sen anlatınca heyecanlı oluyo izleriz yine akkdsjdjd
İyi tatiller şimdiden, ben de aynı Denizkuş ile devam haftaya da biz tatile çıkıyoruz allahuuu tealanııııın izniyleeeeğğ diyerekteğnnnnn
aaaaaa lanemojjjjj <3
hoş buldummmm seni gördüğüme çok sevindim, nasılsın?
kız büyüdü tabi hep birlikte burada forumda doğurduk yay burcu olarak hdhddhdhanooom buyumustur o da kac sene gecti sen gelmeyeli, sana da iyi tatillerrrr
Ben de iyiyim oldies goldies ekibi görünce mutlu oldum <3 (tabii ki hepsini değil djdjdjd)İyiyim canim sen nasilsinn ☺️
Ben de mutlu oldum bak.
Ben iyiyim şükür yayaaaaaa angieee 🥹
ay eksileri görünce duygusal bir top oluyorum acilen söylemezsem çatlarım günlüğüme geri dönmem lazım bu kadar duygusallık bana fazla hddhddhd
hoş buldum şekerim, nasılsın?
uzun süredir banlıydım tahmin edebileceğin gibi jddjdjdj stoç ve no pazarlama banımın açıldığını söyledi yine gelesim yoktu şimdi bi gelesim geldi jddjdjdj birçok kişiyle forum dışında görüşmeye devam ettik ama nilü, lanemojj, sen vs tek iletişim yerimiz forummuş🫠Ben iyiyim şükür ya
Seni sormalı asıl. Sen nerelerdeydin? O kadar zaman gelmedin, şimdi geldin djjfjf
Hoşgeldin 👏uzun süredir banlıydım tahmin edebileceğin gibi jddjdjdj stoç ve no pazarlama banımın açıldığını söyledi yine gelesim yoktu şimdi bi gelesim geldi jddjdjdj birçok kişiyle forum dışında görüşmeye devam ettik ama nilü, lanemojj, sen vs tek iletişim yerimiz forummuş🫠
Sağlık olsun. Geldin ya sorun değil. Buradayız biz de sıcakla çekilmiyor bir şey ama idare eeiyozuzun süredir banlıydım tahmin edebileceğin gibi jddjdjdj stoç ve no pazarlama banımın açıldığını söyledi yine gelesim yoktu şimdi bi gelesim geldi jddjdjdj birçok kişiyle forum dışında görüşmeye devam ettik ama nilü, lanemojj, sen vs tek iletişim yerimiz forummuş🫠
Hoş buldum Berdush ^^Hoşgeldin 👏
angie hiç değişmemişsin en son bıraktığımda da sıcaklardan şikayet ediyordun aynı şehirde misin hâlâ? skdjfhgSağlık olsun. Geldin ya sorun değil. Buradayız biz de sıcakla çekilmiyor bir şey ama idare eeiyoz