İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
elden ele bıçak, makas gibi aletleri almayanları anlamıyorum. bu nasıl bir batıl inanç. hem istiyor, hem bırak alayım diyor, inadına bırakmıyorum. yıkacağız bu saçmalıkları.

Güzel malzeme çıktı,
Yeni proje loading ;s5 :emoji_writing_hand:

• Kahkaha
Tepkiler: ne
elden ele bıçak, makas gibi aletleri almayanları anlamıyorum. bu nasıl bir batıl inanç. hem istiyor, hem bırak alayım diyor, inadına bırakmıyorum. yıkacağız bu saçmalıkları.
Bugun de bulmussun birsey 🤔
Hergun elestirecek bisey bulamayan bizden degildir 😬

neden? mantıklı bir açıklama yap bana. bak muhafazakar kişiyi anlarım, eli elime değmesin, bir elektriklenme olmasın, haram diyebilir, bunu anlarım. diğer türlü saçma.

hahah buluyoruz bir şeyler.
Hem tehlikeli olması hem de ne bileyim o insanla sorun,kavga edecekmişim gibi gelir almam..
Çok ısrar ederse al al diye yere püü yaparım öyle alırım..

Üff muhafazakarlık ya da dindarlıkla ilgisi yok ki elden makas almama işinin. Anadolu geleneği. Tamamen batıl inanç da diyebiliriz eğer makas, bıçak alınırsa o iki kişinin kavga edip arasının bozulacağına inanılıyor.
Ya bir yere bırakıyorlar ya da üstüne tükürür gibi yapıyorlar kfjd hahah bence biri birine makas ya da bıçak verirken ya onun ya da kendisinin elini kesmiş, sonra kavga çıkmış ve sonra vay efendim uğursuzluk jfjf

Aa sade yazmış kfjf-

Bugun de bulmussun birsey 🤔
Hergun elestirecek bisey bulamayan bizden degildir 😬
yine buldum bir şeyler. öğlen için bir şeyler planlanmıştı. organizasyonlarda kısırım beğenildiği için hep benim yapmam istenir. kızın biri ben de iyi yaparım diye ısrar edince ona bırakmıştım yapsın diye. mutfağa giren bir tip değil zaten gitmiş kocasına yaptırmış. sonuç, bulgur pilavına eklenmiş yeşillik. salçası yok, nar ekşisi yok. eleştirmeyeyim mi şimdi bunu.

1000073395.jpg

yine buldum bir şeyler. öğlen için bir şeyler planlanmıştı. organizasyonlarda kısırım beğenildiği için hep benim yapmam istenir. kızın biri ben de iyi yaparım diye ısrar edince ona bırakmıştım yapsın diye. mutfağa giren bir tip değil zaten gitmiş kocasına yaptırmış. sonuç, bulgur pilavına eklenmiş yeşillik. salçası yok, nar ekşisi yok. eleştirmeyeyim mi şimdi bunu.

Ekli dosyayı görüntüle 136358

Tavukların önüne koy yesinler..

yine buldum bir şeyler. öğlen için bir şeyler planlanmıştı. organizasyonlarda kısırım beğenildiği için hep benden yapmam istenir. kızın biri ben de iyi yaparım diye ısrar edince ona bırakmıştım yapsın diye. mutfağa giren bir tip değil zaten gitmiş kocasına yaptırmış. sonuç, bulgur pilavına eklenmiş yeşillik. salçası yok, nar ekşisi yok. eleştirmeyeyim mi şimdi bunu.

Ekli dosyayı görüntüle 136358

Cok kisirci degilim ama görüntüyü ben bile begenemedim 🤭
Cok elestiriyosun ama hep de hakli cikiyosun tebrik ederim 👏🏼

Günaydın aşk böcekleri 🦋 🐞

Aklıma şey geldi aşk böceği böcek olsa öyle bir böcek olsa şekli nasıl kalpli malpli bişey mi olurdu uçuşlu mu olurdu kokulu mu olurdu öldürmeye kıyamaz mıydık ?
Saat 7.48 ve benim aklıma gelen şeylere bakın :))

Aklımı seviyorum 😻
Meraba yapay bey. şimdi bizim sosyal medyadan çıtı pıtı bi hanım kardeşimiz var. bugün aşk böcekleri gerçek olsa nasıl olurdu acaba diye bir yorum atmış. böyle renkli çiçekli cicili bicili bi böcek olurdu falan yazmış. şimdi sen napıyosun biliyo musun? aynı o tarife uyan tatlı bir aşk böceği yapiyorsun. kızımızın nicki de nilda. bu ismi de böceğe kolye olarak mı yazarsın, dövme olarak mı yaparsın bilmem. uydur birşeyler hadi. sevindirelim garibimi.

1000057822.png

Meraba yapay bey. şimdi bizim sosyal medyadan çıtı pıtı bi hanım kardeşimiz var. bugün aşk böcekleri gerçek olsa nasıl olurdu acaba diye bir yorum atmış. böyle renkli çiçekli cicili bicili bi böcek olurdu falan yazmış. şimdi sen napıyosun biliyo musun? aynı o tarife uyan tatlı bir aşk böceği yapiyorsun. kızımızın nicki de nilda. bu ismi de böceğe kolye olarak mı yazarsın, dövme olarak mı yaparsın bilmem. uydur birşeyler hadi. sevindirelim garibimi.

Ekli dosyayı görüntüle 136366
Çok tatlış 🦋🐞❤️

Geri