Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben almam..elden ele bıçak, makas gibi aletleri almayanları anlamıyorum. bu nasıl bir batıl inanç. hem istiyor, hem bırak alayım diyor, inadına bırakmıyorum. yıkacağız bu saçmalıkları.
Bugun de bulmussun birsey 🤔elden ele bıçak, makas gibi aletleri almayanları anlamıyorum. bu nasıl bir batıl inanç. hem istiyor, hem bırak alayım diyor, inadına bırakmıyorum. yıkacağız bu saçmalıkları.
neden? mantıklı bir açıklama yap bana. bak muhafazakar kişiyi anlarım, eli elime değmesin, bir elektriklenme olmasın, haram diyebilir, bunu anlarım. diğer türlü saçma.Ben almam..
hahah buluyoruz bir şeyler.Bugun de bulmussun birsey 🤔
Hergun elestirecek bisey bulamayan bizden degildir 😬
Hem tehlikeli olması hem de ne bileyim o insanla sorun,kavga edecekmişim gibi gelir almam..neden? mantıklı bir açıklama yap bana. bak muhafazakar kişiyi anlarım, eli elime değmesin, bir elektriklenme olmasın, haram diyebilir, bunu anlarım. diğer türlü saçma.
hahah buluyoruz bir şeyler.
yine buldum bir şeyler. öğlen için bir şeyler planlanmıştı. organizasyonlarda kısırım beğenildiği için hep benim yapmam istenir. kızın biri ben de iyi yaparım diye ısrar edince ona bırakmıştım yapsın diye. mutfağa giren bir tip değil zaten gitmiş kocasına yaptırmış. sonuç, bulgur pilavına eklenmiş yeşillik. salçası yok, nar ekşisi yok. eleştirmeyeyim mi şimdi bunu.Bugun de bulmussun birsey 🤔
Hergun elestirecek bisey bulamayan bizden degildir 😬

yine buldum bir şeyler. öğlen için bir şeyler planlanmıştı. organizasyonlarda kısırım beğenildiği için hep benim yapmam istenir. kızın biri ben de iyi yaparım diye ısrar edince ona bırakmıştım yapsın diye. mutfağa giren bir tip değil zaten gitmiş kocasına yaptırmış. sonuç, bulgur pilavına eklenmiş yeşillik. salçası yok, nar ekşisi yok. eleştirmeyeyim mi şimdi bunu.
Ekli dosyayı görüntüle 136358
yine buldum bir şeyler. öğlen için bir şeyler planlanmıştı. organizasyonlarda kısırım beğenildiği için hep benden yapmam istenir. kızın biri ben de iyi yaparım diye ısrar edince ona bırakmıştım yapsın diye. mutfağa giren bir tip değil zaten gitmiş kocasına yaptırmış. sonuç, bulgur pilavına eklenmiş yeşillik. salçası yok, nar ekşisi yok. eleştirmeyeyim mi şimdi bunu.
Ekli dosyayı görüntüle 136358
Beni sevmişti 🫠Kaçırdın heralde ne dedin kadına
seni sevmeyen mi varBeni sevmişti 🫠

Günaydınnnnnn 😀@Miray nerdesiniz
Ya sen hoş geldiniz güneşimiz doğdu 🤣Günaydınnnnnn 😀
Meraba yapay bey. şimdi bizim sosyal medyadan çıtı pıtı bi hanım kardeşimiz var. bugün aşk böcekleri gerçek olsa nasıl olurdu acaba diye bir yorum atmış. böyle renkli çiçekli cicili bicili bi böcek olurdu falan yazmış. şimdi sen napıyosun biliyo musun? aynı o tarife uyan tatlı bir aşk böceği yapiyorsun. kızımızın nicki de nilda. bu ismi de böceğe kolye olarak mı yazarsın, dövme olarak mı yaparsın bilmem. uydur birşeyler hadi. sevindirelim garibimi.Günaydın aşk böcekleri 🦋 🐞
Aklıma şey geldi aşk böceği böcek olsa öyle bir böcek olsa şekli nasıl kalpli malpli bişey mi olurdu uçuşlu mu olurdu kokulu mu olurdu öldürmeye kıyamaz mıydık ?
Saat 7.48 ve benim aklıma gelen şeylere bakın)
Aklımı seviyorum 😻

Çok tatlış 🦋🐞❤️Meraba yapay bey. şimdi bizim sosyal medyadan çıtı pıtı bi hanım kardeşimiz var. bugün aşk böcekleri gerçek olsa nasıl olurdu acaba diye bir yorum atmış. böyle renkli çiçekli cicili bicili bi böcek olurdu falan yazmış. şimdi sen napıyosun biliyo musun? aynı o tarife uyan tatlı bir aşk böceği yapiyorsun. kızımızın nicki de nilda. bu ismi de böceğe kolye olarak mı yazarsın, dövme olarak mı yaparsın bilmem. uydur birşeyler hadi. sevindirelim garibimi.
Ekli dosyayı görüntüle 136366