İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Yeteriz tabi sksj hem bizim paramız var..parası olmayanlarla konuşmuyoruz… yani şuan böyle bi kriter edindim… imamı ben çok tehlikeli buluyorum… umarım tatili burnundan gelir….inşallah arabistana uçmuştur… Sakın ona ardından 34lik devirdim deme…
70 lik devirdim değer mi bilmiyorum....sjxnjs

Tam bir haftadır yoktum yokluğum fark edilmemiş hiç üstelik hangi üye tercihinde iki kere adım yazılmış birinde tercih edilmemisim 🤦🏻 küsüp forumu bırakayım da bensiz kalın aklınız başınıza gelsin hainler 🫤
Benim gelin gelmiş ❤️ oğluma alacağım bu kızı azcık bekle büyüyor hoşgeldin beybiiisuuu

Benim gelin gelmiş ❤️ oğluma alacağım bu kızı azcık bekle büyüyor hoşgeldin beybiiisuuu
Benim başım bağlı anacim fydfydtdyfyxtx
Kiminle karıştırıyorsun beni acaba? 🤣🤣

bugün bir kızın elinde avon kataloğu gördüm......... en son avon kataloğu gördüğümde yıl 2013 falandı.........
Avon kataloğunun karargahta ne işi var dd

Hoş geldin mehmetcik nasıl gidiyor Şafak kaç

Benim başım bağlı anacim fydfydtdyfyxtx
Kiminle karıştırıyorsun beni acaba? 🤣🤣

Avon kataloğunun karargahta ne işi var dd

Hoş geldin mehmetcik nasıl gidiyor Şafak kaç
Ay ne bileyim tatlım herkesi karıştıyorum oğlan anası olunca böyle güzel kız görünce kaynanalığa motivasyon yükseliyor :)) sen seninkini boşarsan yine gel bak kapım açık :))) ay tövbe çok mutlu ol benim ki lay lay loy eğlencelik muhabbetler :))

Biliiiiişii diycem saatin 6’sında spora kalkan kaynana çok havalı bence sen benim teklifimi yine düşün 😂😂😂

Geri