Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yönetim kabul ederse 2 haftalığına yaparım…. Bunca yıllık forum hayatımda sadece iki farklı nickim oldu…Ahahahahaahahhaha yapmazsan.. 🤣
YoooAy bi susun yaaa
Seni kabul ederlerse bende iki haftaligina Manik Serçe yaparım üçüz gibi gezeriz ortada..............Yönetim kabul ederse 2 haftalığına yaparım…. Bunca yıllık forum hayatımda sadece iki farklı nickim oldu…
Yooo
Makul. Yönetim bunu dikkate almalı…Seni kabul ederlerse bende iki haftaligina Manik Serçe yaparım üçüz gibi gezeriz ortada..............
70 lik devirdim değer mi bilmiyorum....sjxnjsYeteriz tabi sksj hem bizim paramız var..parası olmayanlarla konuşmuyoruz… yani şuan böyle bi kriter edindim… imamı ben çok tehlikeli buluyorum… umarım tatili burnundan gelir….inşallah arabistana uçmuştur… Sakın ona ardından 34lik devirdim deme…
Benim gelin gelmiş ❤️ oğluma alacağım bu kızı azcık bekle büyüyor hoşgeldin beybiiisuuuTam bir haftadır yoktum yokluğum fark edilmemiş hiç üstelik hangi üye tercihinde iki kere adım yazılmış birinde tercih edilmemisim 🤦🏻 küsüp forumu bırakayım da bensiz kalın aklınız başınıza gelsin hainler 🫤
@İmam Kallavi için değmez sksj70 lik devirdim değer mi bilmiyorum....sjxnjs
Benim başım bağlı anacim fydfydtdyfyxtxBenim gelin gelmiş ❤️ oğluma alacağım bu kızı azcık bekle büyüyor hoşgeldin beybiiisuuu
Avon kataloğunun karargahta ne işi var ddbugün bir kızın elinde avon kataloğu gördüm......... en son avon kataloğu gördüğümde yıl 2013 falandı.........
Yer değiştirelim…Beni de su turbe yesilinden kurtarin nolur….
hehehe elendiler .s aga beDünya kupasını portekiz alacak
Valla super olur : ))Yer değiştirelim…
Ay ne bileyim tatlım herkesi karıştıyorum oğlan anası olunca böyle güzel kız görünce kaynanalığa motivasyon yükseliyorBenim başım bağlı anacim fydfydtdyfyxtx
Kiminle karıştırıyorsun beni acaba? 🤣🤣
Avon kataloğunun karargahta ne işi var dd
Hoş geldin mehmetcik nasıl gidiyor Şafak kaç