İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Öyle güzel acıktım ki ve bu yüzden sırf bu yüzden filtre kahve yapmaya gidiyorum..
tatile gitmeden incelmek böyle bir şey :))

Gününüz güzel geçsin fıstık gibisiniz bunu unutmayın insanlara neşenizi encükletmeyin 😂😂

Zar zor izin aldım ya hastaneye gideceğim diye yazıklar olsun 11 senedir çalış zor izin al nefret ediyorum bu iş yerinden
Her gün 12 gün robot gibi çalışmak zorundayım bir tanecik izni çok görüyorlar.
Görende hep izin istiyorum sanacak acil durum dışında kuzu kuzu gidip geliyorum

Turkiyede Elektrik su oduyorum kendime ait evim var, ama nasil oluyor annem gilin komurlukte gorunuyormus adresim :D saka gibi. Ben bildirmediysem bunlar nasil kafalarina gore beni komurluge kayit ediyor.....

vakti zamaninda büyük kazanda corbaya katkımız olsun diye tuz rolün de bürünen ve ya bürünenler corbanin asıl katkısı tuz olduğunu fark edemediler.. artik tuz çıkınca corbadan tat verilmeyen maddenin ne olduğu gün yüzüne çıkınca dip tutmaya calisilmasi bi hayli enteresan :)

vakti zamaninda büyük kazanda corbaya katkımız olsun diye tuz rolün de bürünen ve ya bürünenler corbanin asıl katkısı tuz olduğunu fark edemediler.. artik tuz çıkınca corbadan tat verilmeyen maddenin ne olduğu gün yüzüne çıkınca dip tutmaya calisilmasi bi hayli enteresan :)
Evet ^65

1783345377631.png

Sen de benim gördüğümü görüyor musun @ne

Yahu bu mesajlar neden birleşti ne alaka iki ayrı konu :üf:

• Hımm
Tepkiler: ne
Birazdan Ankara kankam eser hanımla vadide 10 bin adım? Gelen gelsin :)) ben ordaki ablalar içinde en fıstıkı olanıyım zaten görünce işte ya nilda olsa olsa bu dersiniz. Çağla yeşili gözlerimden tanırsınız.

Ay yazdığıma kendim güldüm 😂😂😂

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Oğlan bende bende bende dediği için Sports a gittim. Verdim ablalara oğlanı Eserciğimle kardiyo yaptık. Çok şükür bugün de çok tatlış bitti 💅

Geri