İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Evet. Hayatımın en büyük aşkı spor çok seviyorum ama şimdilerde sağlıklı olmak için enerjimi atmak için yoksa deliririm bilirsiniz sporun dengeleri koruduğunu elimden geleni yapıyorum.
Sizden çok bol paylaşımlar görmek isteriz. Bol foto benden kalp kalp 🫶

Evet. Hayatımın en büyük aşkı spor çok seviyorum ama şimdilerde sağlıklı olmak için enerjimi atmak için yoksa deliririm bilirsiniz sporun dengeleri koruduğunu elimden geleni yapıyorum.
Sizden çok bol paylaşımlar görmek isteriz. Bol foto benden kalp kalp 🫶
Hangi sporla ilgileniyorsunuz? Spor salonuna mı gidiyorsunuz?
Yani imkan buldukça paylaşırım tabiki :) Takipte kalın o vakit

ne yanii sporumuz yok diye kalp kalpp alamayacak mıyız biz Nilda hanimcim....
Ay kıskandı :D

Hangi sporla ilgileniyorsunuz? Spor salonuna mı gidiyorsunuz?
Yani imkan buldukça paylaşırım tabiki :) Takipte kalın o vakit

Ay kıskandı :D
Artistik cimnastikle başladım Çok sıkı ve zorlu yollardan geçtim. O zaman şimdiki gibi değildi hem pahalı spor hem iyi hoca bulmak zordu. Köy gibi Antalya’da büyüdüm ben lisanslı yıllarca uğraştım aile desteğimle. Çanta gibi taşıdı annem beni. Sonra Köprücük kemiğim kırıldı sonra toparlayamadım. Spordan kopmadım ama hayatımda oldu hep ciğerlerim acımadan bir eksiklik hissediyorum.

Ve nildoş uyur iyi geceler forum kuşları 🦋😻

Artistik cimnastikle başladım Çok sıkı ve zorlu yollardan geçtim. O zaman şimdiki gibi değildi hem pahalı spor hem iyi hoca bulmak zordu. Köy gibi Antalya’da büyüdüm ben lisanslı yıllarca uğraştım aile desteğimle. Çanta gibi taşıdı annem beni. Sonra Köprücük kemiğim kırıldı sonra toparlayamadım. Spordan kopmadım ama hayatımda oldu hep ciğerlerim acımadan bir eksiklik hissediyorum.

Ve nildoş uyur iyi geceler forum kuşları 🦋😻
Acıklı bir hikaye. Kırık için üzüldüm. Sporla kalmanız sevindirici.
Bu arada Antalya hala büyük bir köy..

İyi geceler.

Sabah sabah direksiyon egitmeniyle tartistim sosyal medyada. Kadin orta seritte 70 ile gidiyor hiz siniri 82 iken, arkadan gelen arac dibimde diye sosyal medyaya atmis. Birak egitmeni ehliyet almis acemi surucu bile bilir sollama durumu olmadigi zaman sag serit kullanmasi gerektigini. Bide egitmen olacak, bizde gereksiz yere sol seridi kullanip trafigi tikamak yasak ceza sebebi. Kim vermis buna ehliyeti ya...

Geri