Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunun bildirimi neden gelmedi bana acep??Neyse@RooKiE bey sporcusunuz heralde merhaba efendim aramızda sporcunun olması çok aşırı güzel..
Çok geçmiş olsun efenim nolduGüzel olduğum kadar sakarım(
Evet. Hayatımın en büyük aşkı spor çok seviyorum ama şimdilerde sağlıklı olmak için enerjimi atmak için yoksa deliririm bilirsiniz sporun dengeleri koruduğunu elimden geleni yapıyorum.
Kalbimin sultanısın sen balım 🦋♥️ne yanii sporumuz yok diye kalp kalpp alamayacak mıyız biz Nilda hanimcim....
Hangi sporla ilgileniyorsunuz? Spor salonuna mı gidiyorsunuz?Evet. Hayatımın en büyük aşkı spor çok seviyorum ama şimdilerde sağlıklı olmak için enerjimi atmak için yoksa deliririm bilirsiniz sporun dengeleri koruduğunu elimden geleni yapıyorum.
Sizden çok bol paylaşımlar görmek isteriz. Bol foto benden kalp kalp 🫶
Ay kıskandıne yanii sporumuz yok diye kalp kalpp alamayacak mıyız biz Nilda hanimcim....
Artistik cimnastikle başladım Çok sıkı ve zorlu yollardan geçtim. O zaman şimdiki gibi değildi hem pahalı spor hem iyi hoca bulmak zordu. Köy gibi Antalya’da büyüdüm ben lisanslı yıllarca uğraştım aile desteğimle. Çanta gibi taşıdı annem beni. Sonra Köprücük kemiğim kırıldı sonra toparlayamadım. Spordan kopmadım ama hayatımda oldu hep ciğerlerim acımadan bir eksiklik hissediyorum.Hangi sporla ilgileniyorsunuz? Spor salonuna mı gidiyorsunuz?
Yani imkan buldukça paylaşırım tabikiTakipte kalın o vakit
Ay kıskandı![]()
Acıklı bir hikaye. Kırık için üzüldüm. Sporla kalmanız sevindirici.Artistik cimnastikle başladım Çok sıkı ve zorlu yollardan geçtim. O zaman şimdiki gibi değildi hem pahalı spor hem iyi hoca bulmak zordu. Köy gibi Antalya’da büyüdüm ben lisanslı yıllarca uğraştım aile desteğimle. Çanta gibi taşıdı annem beni. Sonra Köprücük kemiğim kırıldı sonra toparlayamadım. Spordan kopmadım ama hayatımda oldu hep ciğerlerim acımadan bir eksiklik hissediyorum.
Ve nildoş uyur iyi geceler forum kuşları 🦋😻