İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Günaydın ben yönetici adayınız..! üst yönetim ben yönetici olmak istiyorum benden iyisini mi bulacaksınız ala allaa :))

Hello tatlışlar, aşırı güzel bir gün.. yönetici olunca kızlar sizi gök kuşağı gibi yapacağım, kokulu emoji koyacağım ve Ankara’ya deniz getireceğim… kalp 🫶 kalp

Arkadaşlar günaydın. Buraya sadece çok önemli zamanlarda yazarım, bunu herkes bilir. Lütfen, bakın lütfen, alın bu kirazdan kalmaz birazdan... Ye bu dolmadan, akşam olmadan... Çıkar Hakkı'yı... Neydi o ya, üzülme Fatma'ya Allah büyük müydü, ye ekşiyi unut her şeyi miydi neydi? Ekşi yiyince yüzün buruş buruş olur ıy hiç sevmem çok ekşiyi, insanın aklında söyleyeceği bir şey varsa da unutur.

Kiraz, bahçemizin kirazıdır doğaldır, sabah babam getirdi, daha ağaçceğizler ilaç görmemiştir, ben her pazar sabahı 14 tane filan kiraz yerim.

Birazdan dini sohbet ve kıssalarla coşacağım bir yere gideceğim, çok ciddiyim, OrhanAbi her ne kadar birahane işletse de pazar sabahları yanına gider bira içer ve Allah kelamı ederim. En sevdiğim şey.

WhatsApp Image 2026-07-05 at 10.17.16.jpeg

Tarçın’la nickimin rengini görünce bronz uyumluluğunu şimdi farkettim

Bir sonrakinde nick rengim değişirse rengime göre avatar yapmayı düşündüm şu an skfjks

Tırmık I tırmış yazdım ya aman adamın nickinin şeyini şey oldu üf düzeltcem azcık bekle tırmış bey’çim :))

insanlar istediği kadar üzerine gelsin onur herşeye bir cevabın olduğunda bir zamandan sonra araya mesafe girer ve yanlızlık başıma gelen en güzel şeydir.

Geri