Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğru şekilde yapılması halinde ağrı oluşmaz ancak dediğin gibi sinirler tam temizlenmemişse, dişin uyuşukluğu geçtikten sonra şiddetli ağrı oluşur ve günlerce de devam eder.Kanal tedavisi sonrasi icerde yarim kalmis sinir uclari olunca agri ne zaman baslar arkadaslar sizin basiniza geldi mi resmen acinin gelmesini bekliyorum suanda.
Kanal tedavisi sonrasi icerde yarim kalmis sinir uclari olunca agri ne zaman baslar arkadaslar sizin basiniza geldi mi resmen acinin gelmesini bekliyorum suanda.
Güle güle İsmail bey’cim kendine iyi bak bizi unutma 🎀Mola vereceğim. Sonbahar'a görüşürüz.
Kızlar geliyormuş ve yer açmam gerekiyor. (Bilgisayar kalkacak)
Onlar kendilerinkileri getirecekler.
Unutma 3 pay. 1 pay sana 1 pay avukata 1 pay sölemem :dYeter artık anlık bölümü defterimi kapattım. Bir planım var tutarsa bu ekip komple benim villaya tutmazsa avukat olarak @HosgeldinHarunAbi yi tutacağız
Temmuz ayı bit artık…
Sen çalış. Kolay gelsin fjjfjfBen kaç aydır 3 temmuzu bekliyorum yıllık iznim yeniliyo yarın 🎇 izinsiz çalıştım kaç ay .d iznim yenilendikten sonra geçebilir sıkıntı yok .d
Sen çalış. Kolay gelsin fjjfjf
Bitsin ama lütfen hatta beni direkt Eylüle ışınlasınlar
dur daha doğum günüm var...Temmuz ayı bit artık…
senin ne zamandı... sürgün zamanlarıma denk gelmiş olabilir... tantuni ısmarlardımm, tavuk değil ama et orjin olandan ;pBenim de vardı kutlamadın…
Ekli dosyayı görüntüle 136062
İyi ki doğdun şırdan yürekli çocuk… kcjcjcj
Aslan mısın sen
Teşekkürler takılıyorummmmsenin ne zamandı... sürgün zamanlarıma denk gelmiş olabilir... tantuni ısmarlardımm, tavuk değil ama et orjin olandan ;p
Benim de vardı kutlamadın…
Ekli dosyayı görüntüle 136062
İyi ki doğdun şırdan yürekli çocuk… kcjcjcj
Aslan mısın sen