İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Teşekkür ederim güzel hanımlar :) artık kibarlık tavan. hoş zaten kibarım ben ki
ne tarz etkinlik yapayım size efenim

• Beğen
Tepkiler: ne
Kanal tedavisi sonrasi icerde yarim kalmis sinir uclari olunca agri ne zaman baslar arkadaslar sizin basiniza geldi mi resmen acinin gelmesini bekliyorum suanda.

Kanal tedavisi sonrasi icerde yarim kalmis sinir uclari olunca agri ne zaman baslar arkadaslar sizin basiniza geldi mi resmen acinin gelmesini bekliyorum suanda.
Doğru şekilde yapılması halinde ağrı oluşmaz ancak dediğin gibi sinirler tam temizlenmemişse, dişin uyuşukluğu geçtikten sonra şiddetli ağrı oluşur ve günlerce de devam eder.

şişiyor ve baya ağrı yapıyor, tekrar kanalı açıp temizlemeleri gerekiyor

Mola vereceğim. Sonbahar'a görüşürüz.
Kızlar geliyormuş ve yer açmam gerekiyor. (Bilgisayar kalkacak)
Onlar kendilerinkileri getirecekler.

Mola vereceğim. Sonbahar'a görüşürüz.
Kızlar geliyormuş ve yer açmam gerekiyor. (Bilgisayar kalkacak)
Onlar kendilerinkileri getirecekler.
Güle güle İsmail bey’cim kendine iyi bak bizi unutma 🎀

Harun abi avukat mıymış ay her gün hakkında yeni bişey öğreniyorum forum çok renkli :))

Ben kaç aydır 3 temmuzu bekliyorum yıllık iznim yeniliyo yarın 🎇 izinsiz çalıştım kaç ay .d iznim yenilendikten sonra geçebilir sıkıntı yok .d
Sen çalış. Kolay gelsin fjjfjf
Bitsin ama lütfen hatta beni direkt Eylüle ışınlasınlar

senin ne zamandı... sürgün zamanlarıma denk gelmiş olabilir... tantuni ısmarlardımm, tavuk değil ama et orjin olandan ;p
Teşekkürler takılıyorummmm
Geçti yenisine de az kaldı. Ona hazırlan diyormuşum fjjfjjf

Geri