Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Banla işin bitince açKarışmayın pleske bence.. şuan sinir olduğu şeyi çözmesi zor bişey. Bi süre bende en azından forumda değişiklikler yapayım, o mevzuya dönene kadar gözleri alışmış olur.. varken yapamıyoruz![]()
bir dur şimdi gelip görecek:dBanla işin bitince aç
takma kafana bulduğunu öp gitsin zaten kendini erkek diye tanıtan da kadın çıkıyor kadın diye tanıtan da erkek çıkıyorBi de bişii diycem ben hala kimin kadın kim erkek bilmiyorum yanlışlıklam aşk öpücüklü dudak yaparsam yollu sanmayın ablanız bacınız görün)
Amin iyi akşamlar))
kodları Plesk'ten onay alıp veriyorum hahahaKarışmayın pleske bence.. şuan sinir olduğu şeyi çözmesi zor bişey. Bi süre bende en azından forumda değişiklikler yapayım, o mevzuya dönene kadar gözleri alışmış olur.. varken yapamıyoruz![]()
Ay seni öptüm biletakma kafana bulduğunu öp gitsin zaten kendini erkek diye tanıtan da kadın çıkıyor kadın diye tanıtan da erkek çıkıyor
not: bazıları aynı fikirde olmasa da erkeğim ben
sorun yok abla herkesi öp marla diye biri var onu öpme az samimi olunca para istiyorAy seni öptüm bile))
Abla deme ya ben daha küçüğümsorun yok abla herkesi öp marla diye biri var onu öpme az samimi olunca para istiyor
bayan kelimesine neden bu kadar takılıyorsunuz ben de onu anlıyorumAbla deme ya ben daha küçüğüm) eskiden abla diyen marketten alışveriş yapmazdım artık alışıyorum abla, yenge bu kelimelerin saygı kendince mesafe içerdiğini öğrendim. Sadece kadına bayan diyenlere tahammülüm yok. Çünkü kadın”kadın” dır.
çok cahilsin ama çok da tatlısın hadi git şimdi xfkdkdjdBay mak = bayan kişi baydıran bıktıran anlamsal olarak kadını hak etmiyor