İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Belki üç haftadır patronun peşindeyim diyorum ki burada hata var.
kartlarda fonksiyon yok .
diyor sizde bir tek sorun oluyor . kimse bana bir şey demiyor diyor falan filan ..demez kimse dikkat etmiyor çünkü dedim .

gidersin bütün dükkanlara dersin ki her şey yolunda mı? neymiş tek sen sıkıntı cikariyorsun. kusura bakma senden çok iş yerini ben düşündüğüm için. keşke hiç dikkat etmeseydim.
Ama bir şey gördüm mü aklımdan hemen gitmiyor ve insanların puan almadığını da gördüm ki artık insanlar kızıyor da ceremesini ben çekiyorum…
Dün hatta müsteriye dedim şikayet et .
beni ciddiye alan kimse yok belki seni alırlar.
Adam cumartesi günü üç kere geldi kahve içti üç puanı olması gerekiyordu hala 10 puani var.
Pazar günü iki kahve daha içti etti sana beş puan nerede?
Siz bir iş yaparsınız önce bir kontrol edersiniz oluyor mu diye önümüze sunmaktan önce.
Ya da sorun çıktı o zaman o kişi ciddiye alırsın önemini alırsın. Adam diyor ki dün siz benle dalga geçiyorsunuz vallahi dedim ben değil ben ilk başta söyleyenlerdenim puan almıyorsun diye.

Kurs aldık kasalar değişiyor diye iki kişi de kasa yanlıştı bil bakalım kimde ben tabii ki içindeyim ona rağmen mükemmel ilerliyor kasada işlemim.
Kurs vereceksen bütün kasalar doğru olması gerekmiyor mu ?
Hani her şeyde mükemmelsiniz ya pabucumun mükemmelliği.

Dedikodu candır botoks etkisi yapar ışıl ışıl olunur :))
Nilda cim dedikodu candir deme bence çünkü burda buluştuk konuştuk herkesin dedikodusunu yaptık oh ne güzel çekiştirdik oooo şok olduk vay be neler olmuş diyenler kriminal bir şekilde ifşa oldu yaparken tatlı geliyor ama sonrasinda acısı çıkıyor)

Ama biliyorum ki sen masum yaparsin (:

böyle sözlük konularına salça olasım var... niye? çünkü bugün canım sıkılıyor..

@RK günlerce geri getirmek için uğraştığın sözlüğüm az ilerde soldan ikinci ilki @Psinoza nın dd
Açık adreste verdim daha ne yapsın bu kız 😁

• Korkunç
Tepkiler: RK
Nilda cim dedikodu candir deme bence çünkü burda buluştuk konuştuk herkesin dedikodusunu yaptık oh ne güzel çekiştirdik oooo şok olduk vay be neler olmuş diyenler kriminal bir şekilde ifşa oldu yaparken tatlı geliyor ama sonrasinda acısı çıkıyor)

Ama biliyorum ki sen masum yaparsin (:
Mucuk size tatlışlar zararlı bir durum olsa zaten yaptık demezsiniz :)) ay ben bal gibi yaparım ama deli bal kafa yapardım yani’m :)))

@RK naber kanka ?

Dedikodu yapacak kadar kimseyle samimiyet kurmuyorum çok şükür. Yoksa biz de bilirdik sabahlara kadar sizi cekistirmeyi .p

Ezgi Mola Goz GIF by TRT

Geri