Neamish
Üye
Garmini de çözersem bu yaz çok yol yaparım. Çok fena gaza geldim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaprak dökümü izliyorum aç kanal ddizisi çıkarsa izleriz beraber
Nilda cim dedikodu candir deme bence çünkü burda buluştuk konuştuk herkesin dedikodusunu yaptık oh ne güzel çekiştirdik oooo şok olduk vay be neler olmuş diyenler kriminal bir şekilde ifşa oldu yaparken tatlı geliyor ama sonrasinda acısı çıkıyor)Dedikodu candır botoks etkisi yapar ışıl ışıl olunur)
Mucuk size tatlışlar zararlı bir durum olsa zaten yaptık demezsinizNilda cim dedikodu candir deme bence çünkü burda buluştuk konuştuk herkesin dedikodusunu yaptık oh ne güzel çekiştirdik oooo şok olduk vay be neler olmuş diyenler kriminal bir şekilde ifşa oldu yaparken tatlı geliyor ama sonrasinda acısı çıkıyor)
Ama biliyorum ki sen masum yaparsin (:
biz en çok senden bahsettik lanecim xdDedikodu yapacak kadar kimseyle samimiyet kurmuyorum çok şükür. Yoksa biz de bilirdik sabahlara kadar sizi cekistirmeyi .p
😒 adımızı dedikoducuya çıkarda tam olsun sjxnjsbiz en çok senden bahsettik lanecim xd
biz en çok senden bahsettik lanecim xd
Bir tencere istiyorum…@HosgeldinHarunAbi o kadar yazıdan sarılma emojisini irmik mamülleri için attığını biliyorum ama ispat edemem 😂
bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir xd😒 adımızı dedikoducuya çıkarda tam olsun sjxnjs