Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben yine sana geldim. gelmeyecektim, yolda gelmemek için elli tane sebep saydım ama sebepleri saydıkça fark ettim ne kadar çok gelmek istediğimi... jkdfh%35 olur diyordum ama kombinelere %40 zam gelmiş, çok kıyı köşe olmasın düzgün bir yerden maç izleyeyim diyorsan taksitiyle birlikte aşağı yukarı 100 binlik oluyorsun. bu sene fenerbahçe'ye karşı ne öyle bir enerjim ne öyle bir motivasyonum var ama yenilemediğin zaman da ileride "hadi bu sene alayım bari" dediğinde kılı kırk yarman lazım kombine bulabilmek için. ulan şu hayatta her şey ikilem...

Biraz sinirli çıktı kusura bakma 🤣her şeyden bağımsız,
serçe; sesini seviyorum kadın.: )))
Buldum ben çaresini söylecem :d@RK şu polene çare bullll ..🥺
Merhaba evet halen görünür vaziyette. Nick değişimi yapıldıysa profilden bıçkın yanındaki yarım ay cizgisinden görebilirsiniz@RK bu eski nick şeysinde gösterilecek birşey bulamaması neden ? Eski nickleri göremiyor muyduk ? Görüyorduk sanki.
Hangi rumuz bu? Normal de gösterir. Şuan teknik bir problem görünmüyor
bizim burda bi bakery akademi var. hafta sonu iki gün gelen kursiyerlere pastacılık eğitimi veriyor. ortalama 12-13 kursiyer kabul ediyor. kişi başı 15 bin lira eğitim ücreti alıyor. akşam olunca birkaç pastanın fotoğrafını çekip dağılıyorlar. azdır çoktur bilemem ama adamın 100.000 küsür takipcisi var. yurt dışından bile gelen varmış her hafta. şimdi biz lanecimle muhlama egitimi vermeye baslasak mi diyorum...
Kaynanam rüyasinda görmüs evim
Yesil yesil hali icindeymis hamileyimm dedigim de telefonu düsürdü kadincagiz sjsjsjjss
Kimse bilemedi uzmanına gittim börülcemi gördü sjsjsjsE hani degildin, kafam karisti iyice 😄
Kimse bilemedi uzmanına gittim börülcemi gördü sjsjsjs
gelirim izlemeye mi?napim....
kavgaya çağırsam gelir misin![]()