İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
%35 olur diyordum ama kombinelere %40 zam gelmiş, çok kıyı köşe olmasın düzgün bir yerden maç izleyeyim diyorsan taksitiyle birlikte aşağı yukarı 100 binlik oluyorsun. bu sene fenerbahçe'ye karşı ne öyle bir enerjim ne öyle bir motivasyonum var ama yenilemediğin zaman da ileride "hadi bu sene alayım bari" dediğinde kılı kırk yarman lazım kombine bulabilmek için. ulan şu hayatta her şey ikilem...
ben yine sana geldim. gelmeyecektim, yolda gelmemek için elli tane sebep saydım ama sebepleri saydıkça fark ettim ne kadar çok gelmek istediğimi... jkdfh

*koltuğumu sansürledim çünkü manyağın teki gelip üstüme atlasın istemem "rasko sen misin" diye. ortam malum, güven olmuyor...

kombine.png

bizim burda bi bakery akademi var. hafta sonu iki gün gelen kursiyerlere pastacılık eğitimi veriyor. ortalama 12-13 kursiyer kabul ediyor. kişi başı 15 bin lira eğitim ücreti alıyor. akşam olunca birkaç pastanın fotoğrafını çekip dağılıyorlar. azdır çoktur bilemem ama adamın 100.000 küsür takipcisi var. yurt dışından bile gelen varmış her hafta. şimdi biz lanecimle muhlama egitimi vermeye baslasak mi diyorum...

O kadar da severim ki mutfak islerini 😬

Geri