Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Değerlerinde yükselme oldu mu..?Al kullan vitamin bu. C vitamini laktoferrin ve demir içeriyor normal demir hapıyla gün aşırı kullan. Vitaminden zarar gelmez kfjfn
Ben ek olarak çay tüketimime de dikkat ettim. Önceye göre iyi hissediyorum bakalım bu ne olacak
Daha yeni aldım ben. Sosyal medyada gördüm bunu. Kadın 14’ten 150ye çıkardım diyor. Ben normal hap kullanıyorum. Artı olarak misal yemekte kahvaltıda çayı bıraktım. 2-3 saat sonra içiyorum. Yemekle yoğurt da yemiyorum. O eski yorgunluk hali yok gibi. Bakalım daha tahlil yapmadım. Bu vitamini de kullanıp biraz öyle bakacağım. Demir ilaçlrı gün aşırı alınmalıymış bir de. Şu an böyle deniyorum.Değerlerinde yükselme oldu mu..?
Benim doktor her sabah aç karnına al diyor ilaçları..Daha yeni aldım ben. Sosyal medyada gördüm bunu. Kadın 14’ten 150ye çıkardım diyor. Ben normal hap kullanıyorum. Artı olarak misal yemekte kahvaltıda çayı bıraktım. 2-3 saat sonra içiyorum. Yemekle yoğurt da yemiyorum. O eski yorgunluk hali yok gibi. Bakalım daha tahlil yapmadım. Bu vitamini de kullanıp biraz öyle bakacağım. Demir ilaçlrı gün aşırı alınmalıymış bir de. Şu an böyle deniyorum.
Ben gece yatmadan önce içiyorum. İlaçtan sonra 2 saat yiyip içmemen lazım.Benim doktor her sabah aç karnına al diyor ilaçları..
Yorgunluk sadece demirden değil d vitamini eksikliğinde de oluyormuş şimdi ona başladım bakalım..
Sebep?arkadaşlar nasılsın sorusuna bundan sonra solemem cevabını yapıştırıyoruz.
klaus ve cevaplarını yasatma derneği .dSebep?