İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
@Aze cim buraya gelmişken seni de kocamannn öpüyor ve sarılıyorum 😘😘😘🫂

Son düzenleme:
  • Öpücük
Tepkiler: Aze
Merhaba. Tanıştırayım, @Lefty, kalas; kalas, @Lefty

Hande Erçel'in fotoğraf çekimleri boyunca partneriymiş bu kalas arkadaşımız. Pozlarını onunla birlikte vermiş. Çekimler bitince de Erçel ona ilgisini kesmiş. Dolayısıyla hassas bir süreçten geçiyor kendisi. Vakit buldukça kalas arkadaşımızı teselli etmeye, avutmaya çalışıyoruz.

1000021496.jpg

Al kullan vitamin bu. C vitamini laktoferrin ve demir içeriyor normal demir hapıyla gün aşırı kullan. Vitaminden zarar gelmez kfjfn
Ben ek olarak çay tüketimime de dikkat ettim. Önceye göre iyi hissediyorum bakalım bu ne olacak
Değerlerinde yükselme oldu mu..?

Değerlerinde yükselme oldu mu..?
Daha yeni aldım ben. Sosyal medyada gördüm bunu. Kadın 14’ten 150ye çıkardım diyor. Ben normal hap kullanıyorum. Artı olarak misal yemekte kahvaltıda çayı bıraktım. 2-3 saat sonra içiyorum. Yemekle yoğurt da yemiyorum. O eski yorgunluk hali yok gibi. Bakalım daha tahlil yapmadım. Bu vitamini de kullanıp biraz öyle bakacağım. Demir ilaçlrı gün aşırı alınmalıymış bir de. Şu an böyle deniyorum.

Daha yeni aldım ben. Sosyal medyada gördüm bunu. Kadın 14’ten 150ye çıkardım diyor. Ben normal hap kullanıyorum. Artı olarak misal yemekte kahvaltıda çayı bıraktım. 2-3 saat sonra içiyorum. Yemekle yoğurt da yemiyorum. O eski yorgunluk hali yok gibi. Bakalım daha tahlil yapmadım. Bu vitamini de kullanıp biraz öyle bakacağım. Demir ilaçlrı gün aşırı alınmalıymış bir de. Şu an böyle deniyorum.
Benim doktor her sabah aç karnına al diyor ilaçları..

Yorgunluk sadece demirden değil d vitamini eksikliğinde de oluyormuş şimdi ona başladım bakalım..

Nefes aldırmıyorlar.Ne güzel hafta sonu -.-

Benim doktor her sabah aç karnına al diyor ilaçları..

Yorgunluk sadece demirden değil d vitamini eksikliğinde de oluyormuş şimdi ona başladım bakalım..
Ben gece yatmadan önce içiyorum. İlaçtan sonra 2 saat yiyip içmemen lazım.
Evet b12 folat da yüksek olmalı demir için

Hafta içi hafta sonu için plan yapıp herkese söz veriyorum sonra da planı bozan ben oluyorum..

hava değişik, insanlar değişik ben apayrı değişik zaten..

Geri