Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok canım uzun zamandır görmüyorum ki. Geç bile kalmış.@Özlem abla TUNAHAN bütün domainleri( Siteleri ) satıyormus
Bilgin varmı bu durumdan
Çok fazla açıktırma hissi vermiyor Ayşem. Yoksa yeniyor yemek ama çok iştah olmuyor.Bu zayıflama iğnesi kullananlar 10 saat ve üstü yemek yemeden durabiliyorlarmış. İyi güzel de yememek de sıkıntı değil mi? Demir, B12 vs değerler düşmüyor mu?
Evet ama işte o hatayı ben de yaptım. Demir düştü. Ondan merak ettim.Çok fazla açıktırma hissi vermiyor Ayşem. Yoksa yeniyor yemek ama çok iştah olmuyor.
Bu ara acayip yaygın.
Tamam da normalde doktor kontrolünde kullanılması gereken bir şey, şimdi bakkalda bile satıyorlar..Evet ama işte o hatayı ben de yaptım. Demir düştü. Ondan merak ettim.
Yarın işe başlıyorum. Şöyle bir moddayım;
Evet, biraz daha yatayım dedim de telefonlar susmuyor artık, başlama zamanı -.-Tatil bitti, bir haftalık çalışma zamanını doldurduk. Sen yeni mi geliyorsun…
Bu zayıflama iğnesi kullananlar 10 saat ve üstü yemek yemeden durabiliyorlarmış. İyi güzel de yememek de sıkıntı değil mi? Demir, B12 vs değerler düşmüyor mu?
Ben de şeker hastası olmamak için yapıyorum. Anne tarafım kronik şeker hastası. Dikkat etmeyince benim de yükseliyor.Sen öyle şeylere bakma sen halinle güzelsin.
Hem zayıflayıpda ne yapacaksın .
Üzme beni şeker hastasıyım ben .