koarilseva
Üye
kardeşim ice tea içelim boşver
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Öğrenemiyor musun merak ettim simdi bendeİlkokulda kekeme bi arkadasim vardi ne oldu acaba duzeldi mi ki 🤔
Bide ucretli ogretmenlik yaparken bi ogrencim hic konusmazdi, afaziymis tanisi, acaba konusuyor mu simdi. Cok da akilli tatli bi cocuktun insallah iyisindir 🤔
Yok malesef bi ilestisimim yok ikisiyle de.Öğrenemiyor musun merak ettim simdi bende![]()
havalardan mı nedir bende öyleyimbu aralar çok sakarım.: ((
dikkat et.: ))havalardan mı nedir bende öyleyim![]()
Bu düdüke dedigin sey, anneannemin dediği hatta bizde yöresellesmiş "dilli düdükle" ayni şey mi acaba.. böyle hazir cevap anlamında.🤷♂️düdükesin o zaman
yok dilli düdük daha çok dedikoducu gibi bir şey. düdüke annemle teyzemin kullandigi, onlara ait olup olmadığını henüz bilmediğim bir kelime. genelde ben aksi işler yapınca kullaniyor bu kelimeyi. ama ben ona düdüke deyince içerleyip susuyor hiç hoşuna gitmiyor. hoş bile kelime olmasa gerekBu düdüke dedigin sey, anneannemin dediği hatta bizde yöresellesmiş "dilli düdükle" ayni şey mi acaba.. böyle hazir cevap anlamında.🤷♂️
Teşekür ederim, yok aman aman :f@RK hoş geldin geçmiş olsun tekrardan
Üzüldüğün şeye bak haha şimdi patlatırız bi kavga neşen yerine gelir 😁
Teşekkür ederim aze, topluca Allah razi olsun banneri hazırlıyorum şimdiHoş geldin @RK
Çok geçmiş olsun (kürt kedisi ve anna başlattı hoş geldin akımını şu an tek tek yazacaksın mecbur....)