Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kitaplardan bahsediyorduk ona söylemem düşünsün dursun oOlaya koarilseva gibi kaldim.
Neymis dizi mi bu 🤔
Buluşmadan bitse olur mu ya, yazma öyle şeyler anksiyetem tutar hxjxbjxbsnsgsjsbjTexting daha güzel ama başları sonra normalleşiyorlar o zaman çok sarmıyor bence mesela niye buluşuyosunuz ya olay o değil ki diğer türlü devam edin fjskfkskdk
Niye ya düşün tam buluşacaklar erkeğe tır çarpıyor böyle birkaç metre uçuyor ve ölüyor üzücü hatta ilk adımı atan ve aşırı aşık olan da erkek çok güzel benceBuluşmadan bitse olur mu ya, yazma öyle şeyler anksiyetem tutar hxjxbjxbsnsgsjsbj
Hayır kız ölecek erkek acı çekecek, erkek ölünce kız mı acı çeksin olmaz. Erkek kurtulup gidiyor xhdjbdkdbdkdnkdnjddNiye ya düşün tam buluşacaklar erkeğe tır çarpıyor böyle birkaç metre uçuyor ve ölüyor üzücü hatta ilk adımı atan ve aşırı aşık olan da erkek çok güzel bence
Birisi ölecekse erkek ölsün fjskfkskdk
Kız da akıl hastanesine yatacak orada gerçek aşkını bulacak erkek öldüğü ile kalacak fjskfkskdkHayır kız ölecek erkek acı çekecek, erkek ölünce kız mı acı çeksin olmaz. Erkek kurtulup gidiyor xhdjbdkdbdkdnkdnjdd
Evet kızın peşinden de erkek ölsün bir şekilde, şekil fark etmez önce acı çeksin sonra ölsün hdjdbdjdnhdKız da akıl hastanesine yatacak orada gerçek aşkını bulacak erkek öldüğü ile kalacak fjskfkskdk
Seninki de mantıklı aslında erkek o zaman dayanamayıp intihar etsin yatalak kalsın diğer türlü kesin aşık olur erkek sonuçta
Yatalak olmasın o zaman uçurumdan atlasın gitsin fjskfkskdk öncesinde birkaç yıl akıl hastanesinde yatsın ama kafayı yesin her yerde kadını görsünEvet kızın peşinden de erkek ölsün bir şekilde, şekil fark etmez önce acı çeksin sonra ölsün hdjdbdjdnhd
Şunu yaz beğendim hxjxbjxbsnsgsjsbjsYatalak olmasın o zaman uçurumdan atlasın gitsin fjskfkskdk öncesinde birkaç yıl akıl hastanesinde yatsın ama kafayı yesin her yerde kadını görsün
Çok güzel olacak yaşları da erkek biraz yaşlı olsun 34 falan kız da 26 yaşında iyi bence halletcem onları fjskfkskdkŞunu yaz beğendim hxjxbjxbsnsgsjsbjs
Hallet sen onları güveniyorum ;dÇok güzel olacak yaşları da erkek biraz yaşlı olsun 34 falan kız da 26 yaşında iyi bence halletcem onları fjskfkskdk
Seni döverim.hele şu jayusun dumenden bazi hareketleri yok mu...
Yalan haber kardeşim beni kurbanda kestiler.
Kurt olcam ben