Lila
Platin Üye
Izmirli sjsjjsTatar kızı
Kürt gelını
Baska ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Izmirli sjsjjsTatar kızı
Kürt gelını
Baska ?
Sende hep iyi ol. Memleketteydim biraz onun burukluğu vardı malum sebeplerden onun dışında bi sorun yok şimdilik.Bebeler evde olunca onların telaşı vs derken zaman geçiyor.Sen hep ıyı ol.
Şükür yaradana abla ne olsun
iş güç çoluk cocuk derken uğraşiyoruz.
sesın cıkmıyor sorun yok değil mi
Sende hep iyi ol. Memleketteydim biraz onun burukluğu vardı malum sebeplerden onun dışında bi sorun yok şimdilik.Bebeler evde olunca onların telaşı vs derken zaman geçiyor.
Ümit bizlere ömür ya..Aaaa nolduuu Farah ve babası saldırıya uğramış en son canım Gurur kurtardı mııı
Belliydi gidici olduğu ya Farah mafya anası olacak hawalıÜmit bizlere ömür ya..
Çok ağladım sus sus, mezar sahnesi fenaydı..Belliydi gidici olduğu ya Farah mafya anası olacak hawalı
O yıllar önceki adam vardı ya kaçırıldığında arkadaşı olmuştu ismini unuttum fjskfkskdk o de bayılayım ya ben o adama hem üzülüyorum hem de iyi olsun çok isterim yazık neler yaşadıÇok ağladım sus sus, mezar sahnesi fenaydı..
Acilen kaldığın yerden okuman gerek, Farah biriyle evlenme yoluna giriyor kafayı yersin ;d
Sonat evet, üzülme o ite ya masada oyunu bile vermiyor Farah lider olsun diye. Kızı mecbur bıraktı evlensin diye. 1,5 sene atlama oluyor. Ya yorma beni oku şunu yarın üstüne konuşalım hdjdbdjdnhdhO yıllar önceki adam vardı ya kaçırıldığında arkadaşı olmuştu ismini unuttum fjskfkskdk o de bayılayım ya ben o adama hem üzülüyorum hem de iyi olsun çok isterim yazık neler yaşadı
Mecbur okuyacaz çok ara veriyor diye okumayı bıraktım olayı geçtim isimleri unutuyorum o ara yüzünden fjskfkskdk inş 1000kitapta kendi hikayemi yazcam ve hiçbir okurumu ihmal etmiyecem (tek okurum olacak o da sen bebişim💕) fjskfkskdkSonat evet, üzülme o ite ya masada oyunu bile vermiyor Farah lider olsun diye. Kızı mecbur bıraktı evlensin diye. 1,5 sene atlama oluyor. Ya yorma beni oku şunu yarın üstüne konuşalım hdjdbdjdnhdh
Beni ihmal etme zaten, hikayeye yön veririz hxjxbjxbsnsgMecbur okuyacaz çok ara veriyor diye okumayı bıraktım olayı geçtim isimleri unutuyorum o ara yüzünden fjskfkskdk inş 1000kitapta kendi hikayemi yazcam ve hiçbir okurumu ihmal etmiyecem (tek okurum olacak o da sen bebişim💕) fjskfkskdk
Öyleee bizimki daha güzel olacak texting de yazcam eğlenceli oluyor onlarda fjskfkskdkBeni ihmal etme zaten, hikayeye yön veririz hxjxbjxbsnsg
Ayrıca ben güveniyorum kurgu işinde mükemmelsin, senin loreden maraldan ne farkın var kendine gel!
Of sabırsız bir kelebeğim şu an..
Döverim senievet siz kadınlar kurgu işinde genel olarak iyisiniz zaten. elinize su dökemeyiz..........
Texting çok nadir sarıyor ya, öyle başlayıp hikayeyi geliştirenler sarıyor mesela. Sık sık okumuyorsun ki sana ne kitaplar önercem de okusan ohoo ;dÖyleee bizimki daha güzel olacak texting de yazcam eğlenceli oluyor onlarda fjskfkskdk
Biraz yazayım da bazı yakışıklılar var takip eden yazdıklarımı beğenen falan farklı düşünceler oluşmasın diye kontrollü olmam gerek fjskfkskdk
Texting daha güzel ama başları sonra normalleşiyorlar o zaman çok sarmıyor bence mesela niye buluşuyosunuz ya olay o değil ki diğer türlü devam edin fjskfkskdkTexting çok nadir sarıyor ya, öyle başlayıp hikayeyi geliştirenler sarıyor mesela. Sık sık okumuyorsun ki sana ne kitaplar önercem de okusan ohoo ;d