İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
1001077654.jpg

tersane işi de çok ağır zor.. tersane toz toprak gemi yağ yakıt her taraf full koşturmacalı..
buralarda Myself kaptan gemide Ali abi Ali usta izinden geldiğim dünden beri çok huysuz..

velhasıl kelam mücadele ye devam..
gününüz güzel geçsin saygılar..

emekçiler var olsun..

Benim cocuklugumda sigara otomatlari olurdu mahallede sokak baslarinda, dileyen kola alir gibi alirdi. Simdi 18 yas ispati gerekiyor, satildigi yerde dolap icinde olmasi gerekiyor. Bi 20 sene sonra muhtemelen uyusturucu gibi yasaklanir.

Benim cocuklugumda sigara otomatlari olurdu mahallede sokak baslarinda, dileyen kola alir gibi alirdi. Simdi 18 yas ispati gerekiyor, satildigi yerde dolap icinde olmasi gerekiyor. Bi 20 sene sonra muhtemelen uyusturucu gibi yasaklanir.
zaten bunla ilgili gecenlerde haber çıktı. dolap içinde satilmasi ve yanlış hatırlamıyorsam 2040 yılında satışının yasaklanmasi hedeflendigi falan. yorum da yaptık hatta burada ama detayini hatırlayamıyorum.

buldum

Yazilani herkes okusun diye silmiyorum. Ban affi konusuna taşıyorum.

Kimseninde bir açıklama beklediğini veya uzayacağını düşünmüyorum.

BURASİ HESAPLASMA MEYDANİ DEĞİL.

Herkesin pm yetkisi var.

Konuyu altintilayip genelde devam ettirmeyin. İletim kurmak isteyen lütfen dmye.

zaten bunla ilgili gecenlerde haber çıktı. dolap içinde satilmasi ve yanlış hatırlamıyorsam 2040 yılında satışının yasaklanmasi hedeflendigi falan. yorum da yaptık hatta burada ama detayini hatırlayamıyorum.

buldum

Kurallari avrupa belirliyor tr'de ayak uydurmak zorunda kaliyor diye yorumladim

silinecek zaten bir şeyi yok devam :d

Mesajini ne diye silelim ilgili konuya taşıdım. forumla alakasi olmayan konularin forumda artık işi yok malesef. Gerekli aciklmani yapmissin kâfi.

Söyle işte neyinden şikayet ediyorsun

Bacaklarını anlatmaya gerek varmı

Aşırı eğlendiğim 3 gün geçirdim
Ati242 gibi geziyorum
Abiii Antalya yaaaa
Tşk aşk kadın @Ophelia <3333

Geri