Myself
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zaten bunla ilgili gecenlerde haber çıktı. dolap içinde satilmasi ve yanlış hatırlamıyorsam 2040 yılında satışının yasaklanmasi hedeflendigi falan. yorum da yaptık hatta burada ama detayini hatırlayamıyorum.Benim cocuklugumda sigara otomatlari olurdu mahallede sokak baslarinda, dileyen kola alir gibi alirdi. Simdi 18 yas ispati gerekiyor, satildigi yerde dolap icinde olmasi gerekiyor. Bi 20 sene sonra muhtemelen uyusturucu gibi yasaklanir.
Kurallari avrupa belirliyor tr'de ayak uydurmak zorunda kaliyor diye yorumladimzaten bunla ilgili gecenlerde haber çıktı. dolap içinde satilmasi ve yanlış hatırlamıyorsam 2040 yılında satışının yasaklanmasi hedeflendigi falan. yorum da yaptık hatta burada ama detayini hatırlayamıyorum.
buldum
![]()
İktidarın hazırladığı yeni tütün yasağı taslağında, sigara satışında nakit ödemenin kaldırılması, sigaraların tek tip hale getirilmesi ve cezaların 100 kata kadar artırılması gibi dikkat çeken düzenlemeler yer aldı. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulması beklenen taslağın, 2028’e kadar aşamalı olarak hayata geçirilmesi planlanıyor.
AKP tarafından hazırlanan ‘tütün yasağı taslağı’ AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sunulmaya hazırlanıyor.
Taslağa göre para cezaları 100 katı artacak.
Düzenlemeler...
silinecek zaten bir şeyi yok devam :d
Gelir@leavemealone radyoda gelirmi bu sahaser.
Beni konuk yapar mısın eğer uygun olursa...Gelir
Ama radyoda her şeyi anlatıcam ilk olarak
A dan z ye
Hakkımda söylenenler
İddalar
Bacaklarım ve ayaklarım hakkında tüm detaylar
Yeni sezon, yeni nick. LeavemeANLI.Gelir
Ama radyoda her şeyi anlatıcam ilk olarak
A dan z ye
Hakkımda söylenenler
İddalar
Bacaklarım ve ayaklarım hakkında tüm detaylar