İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
kişisel ve genel temizliğe dikkat eden, gayet düzenli tertipli biriyim ama yok yine bir laf yine bir laf. tıraş oluyorum kıllarını lavaboda görmeyeceğim diyorlar, saçımı kurutuyorum saçlarını yerde görmeyeceğim diyorlar, bir şey izlerken bir şeyler atıştırayım diyorum sağa sola dökme diyorlar, balkona çıkıyorum terlik giy, çorapla çıktıysan değiştir o çoraplarını diyorlar. ya istenmiyorum şu evde ya da bizimkiler masumlar apartmanında temizlik takıntısı olan kişilerden el aldı.

kişisel ve genel temizliğe dikkat eden, gayet düzenli tertipli biriyim ama yok yine bir laf yine bir laf. tıraş oluyorum kıllarını lavaboda görmeyeceğim diyorlar, saçımı kurutuyorum saçlarını yerde görmeyeceğim diyorlar, bir şey izlerken bir şeyler atıştırayım diyorum sağa sola dökme diyorlar, balkona çıkıyorum terlik giy, çorapla çıktıysan değiştir o çoraplarını diyorlar. ya istenmiyorum şu evde ya da bizimkiler masumlar apartmanında temizlik takıntısı olan kişilerden el aldı.
Benim de hanım bana sevgililer gününde tıraş makinası almıştı. Bir kere evde sakalımı kestim, bir daha kesme evde dedi :d

Örtü mörtü de sermiştim yere ha dökülmesin diye. Ama üstat Klaus’un dediği gibi womenss…

Her evde söylenen şeyler bunlar

ben bu platformda istediğim gibi eğleniyorum istediklerimi yazarım engelleme tuşu var arkadaşlar cidden benden rahatsızlık duyuyorsan engelleyebilirsiniz.

sizin yorumlarınıza göre hareket edecek biri değilim 2 mutluyuz dedik toksit yorumlarınızla yine keyfimi kaçırdınız bye.

Geri